Australský herec Chris Hemsworth se do povědomí veřejnosti zapsal vedle hereckého umu i vyrýsovanou postavou a pohlednou tváří. Nejvíce ho proslavila role boha Thora v akční sérii od Marvelu

Teď se oblíbený svalovec připravuje na natáčení pokračování filmu Vyproštění z dílny Netflixu. V akčním thrilleru hraje Hemsworth hlavní postavu, neohroženého žoldáka Tylera Rakea, který likviduje jednoho protivníka za druhým. 

Než ale roli získal blonďatý krasavec, uvažovalo se, že Rakeovi vdechne život Bruce Willis (66) nebo Arnold Schwarzenegger (74). Herec proto musí působit jako opravdový drsňák. 

Náročný úkol filmový Thor nijak nepodceňuje a už teď intenzivně maká na své postavě, ale také na rychlosti, síle či pohyblivosti. Fanouškům prozradil, jak na to.

„3 minuty box (kardio). 50 dřepů (spodní část těla), 40× sit-thru (mobilita), 20× každý cvik opakovat, 25 kliků (horní polovina těla), 2 minuty odpočinek, 4 série,“ napsal herec a sdílel krátké video, ve kterém názorně předvádí, jak na to. 

Fanoušky ale vedle cvičebního poradenství zaujalo i něco jiného. Hemsworth totiž opět podle mnohých vypadá naprosto božsky, a tak se vedle pochval jeho fyzické zdatnosti v komentářích množily i slastné vzdechy. 

VIDEO: Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si „poměřují pindíky“!

Video
Video se připravuje ...

Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"! Falcon

Fotogalerie
70 fotografií