„V těchto dnech opakují seriál Sanitka 2. Pouštím si díly zpětně, když se vrátím z natáčení, abych ji konečně viděla celou,“ svěřila se na instagramu herečka Dagmar Havlová, jíž režisér Filip Renč (56) v tomto seriálu svěřil part aristokratické a elegantní Markéty Foldynové, druhé manželky hlavního hrdiny Vojtěcha Jandery v podání Jaromíra Hanzlíka (73). V ději ji pak čekal velký zvrat – zatímco její muž se vrátí ke své první manželce, kterou si i v původním seriálu zahrála Zlata Adamovská (62), ji čekala romance s Jiřím Dvořákem (54), novým šéfem záchranky, co zcela podlehl jejímu kouzlu.

Havlová na sociální síť sdílela i jednu scénu, v níž si s Dvořákem vyměňuje vášnivý polibek v taxíku. Kdo by však čekal, že jí vzpomínka na toto jistě příjemné natáčení přináší jenom samé hezké vzpomínky, ten by byl na omylu… „Vybavuje se mi, za jak smutných okolností jsem ji dotáčela. Je to touto dobou 10 roků. Jaká síla a nezlomnost se ve mně vzala, nepochopím…“ svěřila se totiž paní Dagmar. Tou dobou totiž její manžel Václav Havel (†75) bojoval s vážnými zdravotními problémy, a v posledních měsících jeho života se o něj staraly sestry boromejky. Zemřel v prosinci 2011.

VIDEO: Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali Jan Samuel

Bylo to pro ni velice těžké, a tak jsou její vzpomínky na Sanitku 2 hořkosladké. „Nemyslela jsem natáčení a spoustu textu. Jen nemoc manžela a kde se vzala, tu se vzala bláznivá osoba, útočící na manžela i mě skrze knihu a noviny…“ připomněla v komentářích. Havlová v té době totiž čelila nařčení, že má milence, a celý spor se dostal až k soudu. Havlová tehdy vysoudila čtyři miliony. Tato částka výrazně převyšovala sumy, které soudy obvykle přiznávají za porušení práva na ochranu osobnosti, jelikož podle odvolacího senátu byl zásah do jejích práv extrémní a intenzivní.

Fotogalerie
44 fotografií