Drsná kritika za to, že postuje bezstarostné fotky z pláže, se poslední dobou nesnáší jenom na modelku Simonu Krainovou (48), anebo na herečku Alici Bendovou (47), která má na Tenerife vlastní apartmán, ale i na herečku Mahulenu Bočanovou, která před koronavirovou situací v Česku prchla společně s dcerkou Márinkou (19) právě na zmíněné Kanárské ostrovy. Jenže zrovna snímky z dovolené vyvolávají u jejích followerů určitou hořkost. Mnozí se totiž nyní potýkají s existenční krizí, přišli o práci, jejich blízcí umírají…

Bočanová, již si televizní diváci zamilovali například v půvabné pohádce Václava Vorlíčka (†88) Kouzelný měšec a která naposled zazářila na stříbrném plátně v komedii Ženská pomsta po boku Jany Paulové (66) a Evy Vejmělkové (52), si musela přečíst na svém instagramovém účtu nejeden velice nepříjemný komentář. Možná jim ale šla trochu naproti – sdílet selfíčko v podomácku ušité roušce s palmami nad hlavou a hashtagy „svoboda“, „stop covid-19“ nebo „šťastné časy“ zkrátka na nejednoho člověka působilo jako rudý hadr na býka.

VIDEO: Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer!

Video
Video se připravuje ...

Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer! Petarda Production

Přestože by se mohlo zdát, že je na těchto slavných španělských ostrovech relativní pohoda, i zde pochopitelně platí určitá omezení a zákazy. „Vycházení do 22 hodin, testy před odletem z Prahy, antigen před odletem zpět, 5 dnů karanténa a znovu test v Čechách... Přísná pravidla, ale stojí to za to,“ pochvalovala si přitom Bočanová výhody cestování v těchto složitých časech. Jenže pochopení se moc nedočkala. „Přijde mi to prostě zbytečný teď zveřejňovat fotky z dovolených, všichni už toho máme plný zuby,“ stěžovali si její fanoušci.

Kritici se opřeli jak do herečky, tak i do její dcerky Márinky, která na zveřejněných snímcích či storíčkách nikdy nemá roušku. Přestože do té doby Bočanová na zlá slova nereagovala, maximálně s ironií své sledující, jichž má na instagramu přes 68 tisíc, upozornila, že je nikdo nenutí u ní na profilu setrvávat a že všechny „hatery“ nemilosrdně zablokuje, nyní se už vyjádřila. „Na celých Kanárských ostrovech, stejně jako u nás, lidé s mentálním postižením nebo autismem NEMUSÍ nosit dle zákona roušky,“ upozornila všechny důrazně. „Tady se roušky striktně dodržují, ale Mari roušku nezvládne,“ vysvětlila všem.

VIDEO: Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií