Dům z padesátých let 20. století leží v klidné čtvrti Malibu na pozemku obklopeném zelení a palmami, který končí přímo u Pacifiku. Majitelé se však nutně nemusí koupat v oceánu. Dávají přednost plavání v bazénu, z nějž se však mohou kochat pohledem na mořské vlny. Výhledy si dopřávají i z nitra domu. Jedna jeho stěna, na kterou navazuje prostorná zastřešená terasa, je totiž kompletně prosklená. Dům má pět ložnic a čtyři koupelny, ale rodina tráví nejraději čas v prostorném obýváku, kde se mixuje nábytek různých stylů. Na jedné straně dominuje červená pohovka obklopená moderním uměním, jeho druhá strana pak nabízí rustikální sezení v přírodních barvách.

Ikona modelingu 80. a 90. let se během své kariéry stala tváří světoznámých značek jako Versace, Escada nebo Revlon. V roce 2000 však pověsila kariéru na hřebík, aby se mohla věnovat rodině, charitativní činnosti a také návrhářství nábytku. S manželem Randem Gerberem, obchodníkem a bývalým modelem, jsou svoji od roku 1998 a mají spolu dnes už dospělé děti – syna Presleyho (22) a dceru Kaiu (20).

Fotogalerie
7 fotografií

Zajímá vás, zda bývalá topmodelka ve svém novém domě chystá nějaké změny a jakou hru doma nejradši hraje se svou dcerou Kaiou? To a mnohem víc se dozvíte v dubnovém čísle časopisu Blesk Bydlení, které je k dostání na novinových stáncích. Nebo si ho můžete pohodlně objednat z domova v tištěné či elektronické verzi v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z Blesk Bydlení na duben 2021 Czech News Center