Živoucí Barbie Jessica Alvesová byla ve čtvrtek odpoledne převezena z hotelu v Miláně sanitkou do nemocnice, důvodem měla být alergická reakce na steroidy, kterými tlumí bolesti. „Mám nateklé končetiny a paralýzu ruky. Během víkendu jsem si injekčně podala steroidy. Od mé poslední operace mi končetiny natečou a bolí pokaždé, když se najím,“ vysvětlila silikonová dáma serveru Mail Online s tím, že kvůli hospitalizaci musela zrušit plánovaný let do Londýna.

Video: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Alvesová dodala, že v důsledku samoléčby bolesti má v paralyzované ruce s největší pravděpodobností infekci. Podle serveru Daily Mail je Alvesová nateklá od doby, kdy si devět litrů silikonové výplně vpravených do pozadí našlo cestu do jejích nohou. Potíže musela vyřešit bolestivou operací, následky ovšem přetrvávají a dostaví se po téměř každém jídle, zvláště konzumuje-li vepřové maso.

 

Rozverná diva z posledních pořízených fotek před převozem do nemocnice nepůsobila, že by ji trápily bolesti nebo otoky. Celý týden se promenádovala po Miláně a nechala si bývalým milencem líbat přetékající dekolt.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
107 fotografií