Houpací postel

Toužíte po místě k odpočinku, čtení či slunění? Houpací postel uklidní tělo i duši. Odpočívat na ní můžete sami, ale klidně i ve třech! Houpací postel se tutově stane nejvyhledávanější částí zahrady. Návod na její sestavení krok za krokem najdete zde.

Houpací postel
Autor: OBI

Hollywoodská houpačka

Klapka. Akce! Hvězda vchází do zahrady. Ano, tahle si každý bude připadat, jakmile vykročí k houpací lavici. Houpačka se snadno stává dějištěm malých dramat, ale také romantických milostných příběhů. Zavěsit ji můžete na silnou stromovou větev či na stojan. Návod na její sestavení krok za krokem najdete zde.

Hollywoodská houpačka
Autor: OBI

Zahradní lavička se stromky

Proč by zrovna vaše zahradní lavička musela vypadat klasicky? Vytvořte si takovou, kterou vám budou závidět sousedi i návštěvy. Náš design zatraktivní nejen zahradu, ale své místo najde i na balkoně či terase. Zpravidla se rozprostírá mezi dvěma či třemi stromky v květináči. Návod na sestavení krok za krokem najdete zde.

Zahradní lavička se stromky
Autor: OBI

Venkovní posezení

Vkusné venkovní posezení si postavíte za příznivou cenu. Sestava je dostatečně velká pro šest osob. Nábytek přitom šetří místo, protože stoličky můžete schovat pod stůl, pokud u stolu zrovna nebudete. Návod na sestavení krok za krokem najdete zde.

Venkovní posezení
Autor: OBI

Zahradní sprcha

Než skočíte šipku do vašeho bazénu, je dobré se nejprve osprchovat: zvlášť během horka, aby se vaše tělo připravilo na chladnější vodu. Zahradní sprchu přitom nemusíte kupovat. U našeho funkčního návrhu oceníte vzdušnou a jednoduchou konstrukci. Sprchu snadno přenesete tam, kam potřebujete a na podzim ji snadno a rychle schováte do kůlny či garáže. Návod na sestavení krok za krokem najdete zde.

Zahradní sprcha
Autor: OBI

Další inspiraci pro zvelebení vaší zahrady načerpáte z aktuálního OBI letáku Vytvořte si domov na zahradě.