1. Gril na dřevěné uhlí pro nezaměnitelnou chuť

Grilování a vůně kouře je něco archaického. Díky klasickému pojízdnému grilu Jaxon na dřevěné uhlí si vychutnáte čerstvě připravené steaky, žebírka, ryby, zeleninu nebo hamburgery, tak jak je máte nejraději. Obdélníkový gril s litinovým roštem (58 x 42,5 cm) je ideální pro zahradní slavnosti s přáteli nebo rodinné oslavy. Umožňuje přímé i nepřímé grilování. S praktickým teploměrem ve víku udržíte správnou teplotu a jídlo obohatíte o lahodné kouřové aroma. Za gril na dřevěné uhlí vás nepochválí sousedi, pokud ho postavíte v blízkosti jejich oken.

Gril Jaxon na dřevěné uhlí
Autor: OBI

2. Elektrický gril pro klidné sousedské vztahy

Láká vás grilování na menší zahradě, předzahrádce či terase, ale sousedi jsou moc blízko? Nechcete je obtěžovat kouřem z čmoudícího dřevěného uhlí? K tomu je ideální elektrický gril Weber Q 1400 s roštem ze smaltované litiny. Výkonem je srovnatelný s těmi plynovými. Jednoduše zasuňte zástrčku do zásuvky a požitek z grilování může začít. K dispozici vám bude plynule nastavitelný teplotní regulátor pro absolutní kontrolu nad grilovací teplotou.

Elektrický gril Weber Q 1400
Autor: OBI

3. Plynový gril pro balkon i obývák

Plynový gril Weber Q 1200 Black Line je ideální volbou pro grilování na balkoně či v bytě. S pohodovými 11 kg je přenosný. Vzít ho proto můžete i na túru, přírodní scenérie si tak lépe užijete nad dobrým jídlem. Přístroj má elektrický zapalovač a je vhodný i pro gurmány, kteří si chtějí grilování teprve vyzkoušet. Rozměry grilovací plochy ze smaltové litiny jsou příjemných 43 x 32 cm, takže můžete ugrilovat třeba kuřátko či kachnu.

Plynový gril Weber Q 1200 Black Line
Autor: OBI

4. Kombinovaný gril pro velkou zahradu a velké rodinné oslavy

Proč se omezovat? Plyn, uhlí a udírna: kombinovaný gril Jamestown Drake kombinuje různé způsoby topení v jednom zařízení. Tento ohromující grilovací drak s 2 m na šířku vám umožní připravit steak, ale klidně i uzenou rybu. Díky plynovému infračervenému bočnímu hořáku lze kombinovanou stanici použít také jako sporák pro pečení, dušení či vaření. Že jste se právě zamilovali? Vůbec se vám nedivíme…

Kombinovaný gril Jamestown Drake
Autor: OBI

Načerpejte další inspiraci v OBI v oddělení Zahrada a volný čas nebo v aktuálním katalogu Užívejte si venku.