Představitelka ztřeštěné barmanky Lucie ze seriálové Ordinace vyrazila i s dospívající dcerou Sofií (15). „V Řecku jsem byla poprvé, když byl Sofince půlrok. Byly jsme tehdy ve vesničce na ostrově Zakynthos, kde nic nebylo. Dovolené se Sofií jsem pak situovala spíš do míst, kde byly akvaparky pro děti a podobné věci, aby si mohla hrát a já měla dostatek jídla a odpočinku,“ prozradila Blesku Jirešová.

VIDEO: Břicho jako kámen! Ivana Jirešová v karanténě tvrdě zapracovala na postavě

Video
Video se připravuje ...

Břicho jako kámen! Ivana Jirešová v karanténě tvrdě zapracovala na postavě. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Krásy ostrova Kos poznávaly matka s dcerou na kole i z lodní paluby. Nejvíc času ale trávily opalováním u moře. Herečka pro větší pohodlí dokonce nahoře bez! „Pokud jsem na pláži, kde není moc lidí, nebo třeba na zahradě, tak se běžně opaluji nahoře bez. Je mi to tak příjemnější,“ svěřila se Blesku.

Bez lidí

Yvetta Blanarovičová si řecké ostrovy zamilovala v době, kdy je poznala z plachetnice. Jakkoli si také pochvaluje klidnou povahu Řeků, volné pláže a čistou vodu, přiznala, že ji mrzí gastronomie pro nikoho. „Když jsem ve vesnici Zia vysoko v horách nakoukla do jedné otevřené restaurace s přenádherným výhledem, viděla ty čerstvé ryby připravené pro někoho, kdo možná vůbec nepřijde, pochopila jsem naplno tíži této situace,“ komentovala herečka. „Pořád ale vaří excelentně!“ dodala s úsměvem.

Představitelka malého, ale šikovného čerta z Troškových pohádek Princezna ze mlejna si na Kosu dokonce našla rohatou kamarádku. Stračena se s ní neváhala nechat vyfotit, ale až poté, co ji herečka uplatila trochou trávy.

VIDEO: Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! 

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií