Jana Rudkovská se narodila 2. ledna 1975 ve městě Kostanaj na severu Kazachstánu do rodiny vojenského pilota. V útlém věku se ale s rodiči přestěhovala do Barnaul v Rusku. Už odmala cítila, že informace a znalosti jsou klíčem k úspěchu. Po absolvování střední školy ji přijali na tři prestižní univerzity s různým zaměřením, nakonec šla ve šlépějích své matky a zvolila medicínu, konkrétně obor dermatovenerologie, zabývající se léčením kožních a pohlavních chorob. Krátce po ukončení školy si Rudkovská otevřela první kosmetický salón.

Zkrášlovat dámy a pomáhat jim s pupínky na tváři a intimních místech Janě ke šťastnému životu nestačilo. V roce 2005 se začala věnovat také produkci a pod svá křídla si vzala tehdy poměrně neznámého zpěváka Dimu Bilana, kterému tři roky nato dopomohla k vítězství v pěvecké soutěži Eurovize.

Z Rudkovské se v tomto období stala oblíbená televizní osobnost, pravidelně se objevovala v ruském pořadu Club hudební stanice MTV a dala vzniknout drbárně s názvem Naked Show-biz (v překladu „Nahý šoubyznys“). Její krása a talent jí vynesly mnohá ocenění a krátkou kariéru v modelingu, ale především vztahy s těmi největšími boháči Ruska.

VIDEO: Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video
Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu Bára Horáková, Lukáš Červený

Jana Rudkovská byla vdaná celkem třikrát. Jejím prvním manželem se stal podnikatel z Barnaulu Jevgenij Muchin. Po vdavkách utekli do Soči, kde Jana otevřela další pobočku vznikajícího řetězce luxusních salónů. A právě v Soči poznala svého druhého manžela, vlivného miliardáře Viktora Baturina. Jejich manželství trvalo sedm let a vzešel z něho syn Kolyas. Baturin měl z předešlého vztahu ještě syna Andreje, kterého dvojice adoptovala. Oběma je nyní 18 let.

S rozvodem přišla řeč i na rozdělení majetku získaného během manželství. Vykutálený a hamižný Baturin plánoval vše, co neslo jméno jich obou, prodat ještě před vyrovnáním a shrábnout peníze. Šlo především o hrad v Odintsově, byt v Moskvě nebo sídlo v Soči. Soud mu to zatrhl, díky čemuž si Rudkovská přišla na pohádkové jmění.

Milovnice krasobruslení měla Pljuščenka v hledáčku poměrně dlouho. Seznámili se a započali milostný vztah ještě v době, kdy se rozváděla s Baturinem. Jakmile soud jejich manželství rozvázal, vdala se za Jevgeniho. S trojnásobným mistrem světa v krasobruslení je od roku 2009 a počala s ním syna Alexandera. Na svých sociálních sítích denně dokazuje, že se vydala správnou cestou; život v luxusu jí závidí přes tři miliony fanoušků.

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií