Bývalý 74. hráč světa Vaněk a Markéta, rovněž někdejší tenisová profesionálka a jen tak mimochodem dcera bývalého hokejového reprezentanta a mistra světa z roku 1972 Jiřího Kochty, by v listopadu oslavili 18. výročí své lásky. Jenže to se nestane. Rozvodový proces rodičů dvou dospívajících synů je v plném proudu a co nevidět by ho mělo odklepnout úřední razítko. Oba jsou na všem domluveni. 

Video
Video se připravuje ...

Kvitová posedmé na Masters: Jsem už matadorka. Ruka bolí jen občas. iSport TV

Vaněk se už před nějakou dobou od rodiny odstěhoval a právě zde vstupuje do hry jeho svěřenkyně Kvitová, která ho angažovala coby trenéra na sklonku roku 2016, krátce předtím, než ji v Prostějově přepadl a vážně pořezal nyní již odsouzený Radim Žondra. Kouč totiž u ní v pražském bytě několikrát přespal, což dokládají i fotky, které má Blesk k dispozici. 

Existují lidé v tenisovém prostředí, kteří by vám i bez těchto snímků odpřisáhli, že pracovní vztah mezi dvojnásobnou wimbledonskou šampionkou a jejím koučem přerostl v něco daleko většího. „Není tajemstvím, že Petra po přepadení bydlela u Vaňků, že tam našla přechodný domov. Postupem času ale s Vaňkem zjistili, že k sobě mají mnohem blíž, a teď už spolu tajně žijí,“ tvrdí obvykle dobře informovaný zdroj. 

Video
Video se připravuje ...

Kvitová o zrušeném Wimbledonu: Můj oblíbený turnaj, ale jsou důležitější věci. iSport.tv

Jenže proti němu stojí tábor těch, kteří něčemu takovému ani náhodou nevěří. A v něm je podle našich informací celkem překvapivě i Vaňkova stále ještě manželka Markéta. „Ona by měla být první, která by ho z něčeho takového podezírala. Ale považuje to za absolutní nesmysl,“ ujišťuje člověk, který má k manželům velmi blízko. „Ne vždycky se musí lidé rozvádět kvůli někomu třetímu. Motat do toho Kvitovou je zcela mimo mísu,“ dodává.