Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pijavice! Milence (27) faráře (†81) obvinili z toho, že je zlatokop: Miloval jsem ho, hájí se

Autor: shp - 
12. června 2020
10:56

Opravdová láska, nebo chladnokrevná vypočítavost a zneužití osamělého staříka? Rumunský milenec zemřelého britského faráře byl jeho rodinou osočen z toho, že je pijavice, poté co zdědil jeho jmění. Florin Marin (27) se ale brání, že o 54 let staršího Philipa Clementse (†81) skutečně miloval.

Farář zemřel sám v rumunské nemocnici. Florin zdědil díky závěti v přepočtu 4,5 milionu korun. Navíc dostane další peníze z jeho pojistky včetně 300 tisíc na jeho pohřeb. Rodina faráře zuří a tvrdí, že je mladý Rumun „zlatokop,“ „pijavice“ a „že vždy dostal, co chtěl.“

Florin se ale brání a říká, že si peníze zaslouží. „Nejsem zlatokop, ale kdo dneska nemá rád peníze? Nemůžeme v tomto světě žít, pokud nemáme peníze, ale to neznamená, že jsem zlatokop. Když si vezmete staršího muže, neznamená to, že jste zlatokop,“ řekl The Sun.

Mladík: Miloval jsem ho

Miloval jsem Philipa. Někdy lidé prskají nad věkovým rozdílem a těmito věcmi, ale na tom nesejde. Byl to velmi krásný vztah, protože Philip byl úžasný muž, který mě miloval a dělal pro mě vše,“ říká vdovec. Přiznal však, že ani jejich vztah nebyl vždy úplně ideální.

Měli jsme v minulosti problémy, ale ty má každý. Budu po něm mít navždy v srdci díru,“ uzavřel Florin. Philipův bratr Tony Clements, bývalý řidič Královské pošty, prozradil, že s Florinem mluvil poprvé, když mu Rumun zavolal, že je jeho sourozenec po smrti.

Bratr faráře: Je to zlatokop

Je to zlatokop. Jeremy Kyle mu to řekl, když šel do jeho show a on odpověděl, že ne, ale je jím. Proč by měl chlapík jeho věku zájem o 81letého muže. Nemyslím si, že ho Florin miloval,“ tvrdí Tony. Média po celém světě včetně Blesk.cz informovala o netradičním vztahu Philipa a Florina.

Oba se seznámili před pěti lety na homosexuální seznamce Grindr. Rodina faráře od začátku mladíka zavrhla. Nelíbilo se jim, jak chodí po klubech, a mysleli si, že je se seniorem jenom kvůli penězům. Florin říká, že se před smrtí u Philipa projevila vysoká horečka.

Chtěl zemřít šťastný

Poté, co byl převezen do nemocnice, ho nemohl navštívit kvůli pandemii koronaviru. Stařík proto zemřel sám. „Poslední slova, která mi řekl, byla: ,Dobrou noc, miluji tě, uvidíme se zítra ráno.‘ Když jsem se ráno probudil, řekl: ,Chci zemřít šťastný‘,“ tvrdí Florian. Popel faráře bude rozprášen do bukureštského jezera.

blamal ( 14. června 2020 21:12 )

Ohavnej slizak, ten Rumun. Pohrebni rubas nema kapsy, hamoune. Na kazdou 🐷 se vari voda.

Zobrazit celou diskusi