Anistonová, kterou všichni znají jako Rachel Greenovou z Přátel, si své soukromí úzkostlivě střeží. I přesto si ale tu a tam pustí pusu na špacír a fanoušky nechá nahlédnout i do míst, kam smí pouze vyvolení – do své ložnice. A nutno podotknout, že Jennifer rozhodně není žádná stydlivka. Co na sebe už práskla?

Hra na pravdu

Hra na pravdu s moderátorkou Ellen DeGeneresovou v její talkshow (prosinec 2016). Ellen: „Nikdy jsem nevstoupila do Mile High Club...“ (anglický termín pro sex v oblacích, tedy v letadlech – pozn. red.) Jennifer: „Vstoupila.“ Ellen: „Nikdy jsem to nedělala v kokpitu.“ Jennifer: „Dělala.“ Ellen: „Nikdy s pilotem?“ Jennifer: „Dělala.“ Ellen: „Bože... A co s kopilotem? A stevardem?“ Jennifer: „Dělala...“ Ellen: „Při pojídání slaných buráků?“ Jennifer: „Cože?! To ne! To je nechutný!“

Jednou se Jennifer ptali: „Jsi jako Rachel z Přátel, nebo spíš nymfomanka, kterou jsi hrála v Šéfech na zabití?“

„Je ve mně trochu z obou,“ přiznala a jedním dechem dodala: „Ale bez těch sexuálních hraček.“ Na šidítka v posteli si prý zrovna dvakrát nepotrpí.

Pitt ji svedl až po 9 měsících...

Když poprvé políbila Brada Pitta (56), podlomila se jí prý kolena. Na jejich další poprvé si ale herec a její bývalý manžel musel devět měsíců počkat! „Něco takového se mu nikdy předtím nestalo,“ chichotají se zasvěcené zdroje. Jennifer podle nich nechtěla, aby jim sex zkazil vztah, proto ho oddalovala až do Valentýna v roce 1999, kdy už to během romantického víkendu v mexickém Acapulku nevydrželi... Mimochodem, to už byli zasnoubení a pět měsíců nato se brali.

V rozhovoru pro magazín W kdysi ostatně Pitt přiznal: „První věc, na které jsem začal v našem společném domě v Beverly Hills dělat, byla velká mramorová vana v koupelně. Měl jsem tehdy hodně hříšné představy,“ naznačil s tím, že jenom záda mu v ní Jennifer asi nemyla...

VIDEO: Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills

Video
Video se připravuje ...

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills Youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
53 fotografií