Talentovaná blondýna, u nás známá hlavně moderováním poslední řady The Voice, se v únoru konečně rozhoupala a všechny potěšila zprávou o dalším potomkovi na cestě. S manželem Milanem Kachútem (46) mají už dvě děti, syna Huga a dceru Zoe, a na scénu se žene třetí. Pohlaví je ale zatím nejasné, Čírová se totiž kvůli pandemii koronaviru neodvážila zajít za doktorem a zjistit, zda má nakoupit spíše barbíny, nebo autíčka.

Teď už ovšem úplně ztratila možnost lékaře navštívit. Jak prozradila serveru Nový čas, brání jí v tom striktní omezení. „Není to momentálně možné. Naposledy jsem děťátko viděla 27. ledna,“ posteskla si zpěvačka. V lednu ještě nebylo možné zjistit pohlaví, teď ji ale spíše trápí, zda je nejmenší člen rodinného klanu v pořádku. Sonografické vyšetření může kromě pohlaví totiž včas odhalit různé potíže spojené s vývojem dítěte.

S opatřeními ale bohužel nic neudělá a rozumí jim. „Věřím, že se má v bříšku dobře a dostaneme se spolu do šťastného konce i bez jakýchkoliv vyšetření,“ dodala Čírová, která doufá, že třetí potomek bude holčička. Na instagramu dokonce zmínila, že se na pohlaví shodla celá rodina.

VIDEO: The Voice Česko Slovensko: Soutěžící zazpívá hit od moderátorky!

Video
Video se připravuje ...

The Voice Česko Slovensko: Soutěžící zazpívá hit od moderátorky! TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií