Herce a moderátora Jana Antonína Duchoslava se dotkla kritika umělců, jimž je vyčítáno, že místo toho, aby si uvědomovali nebezpečnost koronavirové nákazy, stěžují si na ušlé zisky. „I my herci můžeme něco dělat. A dokonce něco děláme!“ durdil se na sociální síti známý herec. „Mnoho z mých kolegyň šije roušky, mnoho mých kolegů pomáhá starým lidem,“ vypočítával.

„A já třeba pomáhám tady dát do kupy školu, aby až se život vrátí do normálních kolejí, a doufejme, že to bude brzy, to tady měli žáci této střední školy zase o něco lepší,“ líčil s rouškou na obličeji.

„Kamarádi na jedné střední škole v Praze totiž předělávají učebny, protože když se neučí, tak je na to prostor. Tak mi řekli, ať jim jdu trošku vypomoct,“ vysvětluje, proč si na sebe navlékl montérky. Není nejspíš divu, že mnozí jeho fanoušci na instagramu vyjádřili obdiv tomuto nesobeckému muži, co před dvěma lety podstoupil vážnou operaci. Jeho srdce je po rekonstrukci srdeční chlopně v pražském IKEMu nyní zřejmě tak velké, že se do něj vejdou kromě rodiny také jeho přátelé, známí... i docela neznámí žáčci!

VIDEO: Jan Antonín Duchoslav: Nemám žádné nabídky a mám dluhy! Ale peněz mám dost...

Video
Video se připravuje ...

Jan Antonín Duchoslav: Nemám žádné nabídky a mám dluhy! Ale peněz mám dost... Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií