Pilarová podlehla selhání ledvin v sobotu nad ránem, médiím oficiální zprávu o její smrti rozeslal rodinný přítel a ředitel Febiofestu Kamil Spáčil. "Z pověření manžela Jana Kolomazníka vám oznamuji, že dnes v brzkých ranních hodinách zemřela po dlouhé těžké nemoci jedna z největších pěveckých legend současné populární hudby Eva Pilarová. Termín smutečního obřadu a místo uložení ostatků není zatím stanoveno. Děkuji za pochopení a respektování soukromí rodiny v této smutné chvíli," napsal.

VIDEO: Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem

Video
Video se připravuje ...

Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem Petr Macek, David Turek

Právě manžel Jan Kolomazník byl Evě do posledních chvil po boku. Po Evě kromě něj a syna Milana Pilara zůstala ještě její maminka Františka, která žije v brněnském domě pro seniory. "S pohybem je to složité, ale stále jí to myslí. Zprávu o smrti své dcery ponese těžce," dodává k tomu zdroj Blesku. Kvůli maminčině nepohyblivosti a Evině dlouhotrvajícím zdravotním problémům, kdy nebylo možné cestovat do Brna, se tak Eva v poslední době už s maminkou ani nemohla vidět a zůstávaly jen v telefonickém kontaktu.

VIDEO: Eva Pilarová: Maminka oslaví 102. narozeniny! Jak to dělá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Pilarová: Maminka oslaví 102. narozeniny! Jak to dělá? Karel Kopáč

VIDEO: Eva Pilarová: Rakovina mi změnila pohled na život! Dávali mi rok a půl života!

Video
Video se připravuje ...

Eva Pilarová: Rakovina mi změnila pohled na život! Dávali mi rok a půl života! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
65 fotografií