Orlando Bloom oznámil, že produkce seriálu Carnival Row se rozhodla zastavit natáčení kvůli pandemii koronaviru. Ještě ve čtvrtek se tak fešák z Pirátů z Karibiku ohlásil z placu v Praze, jenže pravděpodobně na dlouhou dobu naposledy.

„Je to takové rozloučení od nás, protože míříme domů a do karantény,“ přiznal ve videu na instagramu Orlando. Ten je sice původem Brit, ale již drahnou dobu je jeho domovem Amerika. Právě tam z naší kotliny zamíří.

Stejně jako jeho herečtí kolegové a štáb si musí pospíšit, jelikož od páteční půlnoci vchází v platnost zákaz cestování z Evropy, který vyhlásil americký prezident Donald Trump (73).

„Jedeme domů do Států, alespoň já do Států, protože se tam chceme dostat před karanténou,“ vysvětloval na videu, zatímco jeho kolegové si v pozadí připíjeli panáky. „Všem posílám hodně lásky, buďte tady v bezpečí,“ popřál fanouškům a vyzval je, že by měli zůstat doma v karanténě, i když se to může zdát divné.

Blooma nyní čeká rovněž pobyt v domácí karanténě a nezbývá než doufat, že si z Česka nepříjemný suvenýr v podobě viru neodveze. Už jen proto, že herec čeká potomka se svou snoubenkou, zpěvačkou Katy Perry (35). „Udělejte správnou věc pro sebe i svou rodinu a chraňte se,“ apeloval na veřejnost sympaťák.

VIDEO: Katy Perry na záznamu paparazzi: Společné rande s Orlandem

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry na záznamu paparazzi odchází z koncertu Adele, kde měli společné rande. youtube

Fotogalerie
65 fotografií