Všichni jeho fanoušci teď musejí být pořádně v šoku! Problémový a problematický zpěvák Petr Borkovec, který byl donedávna zoufale zaláskovaný do porotkyně SuperStar Kataríny Knechtové (38), a své zklamání pak „léčil“ alkoholem (a to dokonce tak vydatně, že skončil na záchytce a později i u soudu), už září po boku jiné dívky. A co víc, zdá se, že jí už dokonce navlékl snubní prstýnek! Byť v květnu loňského roku ještě cukroval s brunetkou Marií, která někdejší frontmance kapely Peha jako kdyby z oka vypadla, nyní na sociální síti vyznává lásku jiné krásce!

„Z jejího úsměvu šílím,“ vyznává se na instagramu u fotek, kde svou vyvolenou něžně líbá na tvář, a připojený emotikon prstýnku naznačil, že se rozhodl svůj vztah s půvabnou neznámou posunout na další úroveň! Další společný snímek navíc popsal jakožto „moje budoucí manželka, moje láska“. Ona mu zase napsala, že ho „miluje víc, než si myslí“, na což on reagoval slovy „vím, jak, a to je důvod, proč já tě miluji ještě víc“. Zkrátka klasické vrkání dvou zamilovaných.

Zdá se však poněkud podezřelé, že s takovýmto překvapujícím krokem vyrukoval jenom krátce poté, co se jeho expartnerka Knechtová na stejné sociální síti vydávala za těhotnou, aby vše následně popřela. Fotka, na které se dramaticky drží za bříško, byla podle zklamaných fanoušků jenom reklamou na její nově chystanou desku Takí sme. Snaží se tedy Borkovec stejným způsobem upoutat pozornost na svou upadající hvězdu, anebo skutečně chystá veselku? To nejspíš ukáže až čas…

VIDEO: Zpěvák Petr Borkovec (19) skončil na záchytce: Zase má problémy s alkoholem i se zákonem.

Fotogalerie
43 fotografií