Už delší čas Katka Říhová v Ranní show na Evropě 2 mluvila o soužití s veřejnosti neznámým přítelem. Moderátorka, která kromě rádia také na Nově říká, jaké bude počasí, se před několika málo lety rozvedla s tehdejším manželem Michaelem Říhou. A tak by asi jen málokdo hádal, že tou tajemnou „novou“ láskou může být právě on.

Všechno však nasvědčuje tomu, že to tak opravdu je. Rosnička Katka v září loňského roku vydala jako zpěvačka svůj pěvecký debut a videoklip k písni Napořád, kde už v té době v podstatě naznačila, že špatné se v dobré obrátilo a stará láska skutečně nerezaví. „Všichni se pořád rozcházejí a scházejí, protože málokdo ví, co v dnešním světě plném možností vlastně chce,“ řekla pro Evropu 2 k obsahu své písně, která měla být zároveň osobním příběhem. A teď už je zřejmé, jak moc osobní to bylo!

Katka nyní šla sama s pravdou ven, když na svém instagramovém profilu sdílela společnou fotku z wellness víkendu ve Špindlerově Mlýně. Romantická výtahovka a označení dávají znát, že partnerem sympatické Katky opravdu bude její bývalý manžel Michael, kterého fanoušci označují díky podobnosti za českého Johnnyho Deppa (56). Právě on se jako hudební producent podílel na Katčině zmiňované písni. No, teď už to do sebe celé tak nějak zapadá...

Fotogalerie
23 fotografií