Raphaël podle svého nevlastního otce v pátek zemřel velmi náhle poté, co zkolaboval. Dříve přitom prý netrpěl žádnými zdravotními problémy.

Otčím Carsten Jensen, manžel zoufalé maminky Liz, smutnou zprávu oznámil na facebooku. Rozepsal se i o svém smutku. „Nikdy na tebe nezapomenu, tak to říkáme v rozloučení s mrtvými. Ale když je to vaše vlastní dítě, vaše vlastní geny, něco většího než slova, tak navždy odmítám přijmout rozsudek smrti,“ uvedl na sociální síti.

„Raph nebyl moje dítě, i když jsem mu byl blízký. Ale cítím to i já sám,“ vysvětlil. „Vidím to v očích jeho matce, slyším to v jejím hlase, ta nenávratná ztráta jedné z nejdražších věcí v životě,“ dodal nevlastní otec Colemana.

Ten si v roce 2005, tedy ve věku 11 let, zahrál Erica Browna ve filmu Kouzelná chůva Nanny McPhee. Role měl také ve filmech It’s Alive či Čtvrtý druh. 

Posléze se stal aktivistou a vedl na sociální síti skupinu, která často proti něčemu protestovala a měla konflikty s policií. Raphaël si dal dokonce přezdívku Iggy Fox.

Fotogalerie
7 fotografií