Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamioňákovi u Slaného hodili na čelní sklo pytel výkalů: Policie hledá fekálního fantoma!

Autor: dce - 
29. ledna 2020
16:38

Skutečný bizarní případ šetří kladenští policisté. Kamioňákovi u Slaného totiž někdo rozbil přední sklo plným pytlem vyhozeným patrně za jízdy z vozu. Igelitka byla navíc plná výkalů...

Nepříjemný zážitek má za sebou řidič kamionu společnosti z Plzeňska. Při cestě kolem Slaného měl opravdu podivnou nehodu. 17. ledna projížděl po novém okruhu přibližně 60kilometrovou rychlostí. Ve chvíli, kdy ho asi 80kilometrovou rychlostí míjel jiný kamion v protisměru, zasáhla mu přední sklo taška s nechutným obsahem.

Největší starostí bylo v tu chvíli ale pro řidiče zvládnutí nákladního kolosu - sklo před řidičem kompletně rozpraskalo a kamioňák se rány pochopitelně lekl. Vůz ukočíroval a zastavil. V tu chvíli se k němu dostal i zápach z obsahu pytle - podle serveru TN.cz, který o případu informoval, se jednalo o výkaly!

Řidič na místě zavolal policii a incident oznámil - v šoku z podivné nehody byla operátorka i policisté, kteří na místo záhy dorazili. Řidiči kamionu dali dýchnout, výsledek byl negativní. „Policisté tento případ prošetřují jako dopravní nehodu a pátrají po podezřelém řidiči,“ informovala policejní mluvčí Jana Šteinerová.

„Mohlo dojít k provalení čelního skla, myslím, že mohlo dojít i k újmě na zdraví,“ řekl TN.cz majitel autodopravy Petr Březina.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání