Svérázná Iva a podpantoflák Ladislav Džavanovi spolu v době natáčení Malých lásek byli čtyři roky a už se připravovali na příchod druhého miminka, Samuela. Jeho starší bráška, Michael, přišel na svět jen deset měsíců po jejich prvním rande, Iva totiž otěhotněla hned po měsíci randění.

V plzeňské fakultní nemocnici, kam bylo kvůli natáčení umístěno 35 kamer, sledovali diváci Ivu na porodním sále, kde se doktorovi svěřila, že aby se miminko otočilo, dávala mu poslechnout Mozarta, skákala šipky do bazénu a cvičila podivné cviky, které si vyhledala na internetu. 

Televize Nova se za manželi Džavanovými vypravila několik měsíců od porodu, aby zjistila, jak to u nich doma vypadá a jak se daří malému Samuelovi. V rámci zpovědi se divákům Iva svěřila, že mezi oběma těhotenstvími o jedno miminko přišla. 

„O miminko jsme přišli, nevím z jakého důvodu, všechno se vyvíjelo tak, jak mělo. Z ničehonic jsem začala krvácet, tak mi v nemocnici dali prášky a uklidnilo se to. Další den v poledne křeče, strašně jsem krvácela, stoupla jsem si a miminko vypadlo ven," popsala hrůzostrašný zážitek maminka Iva. 

Malý Samuel roste jako z vody a starší Michael se nemůže smířit s tím, že už není středem pozornosti, a tak je doma neustále veselo. „Oni se perou, protože ten starší nechápe, že je to miminko, je zvyklý, že jsou všechny hračky jeho," prozrazují rodiče, a tak aby byl klid, nemají problém půjčit mu do ruky mobilní telefon.

Podělili se ještě o jednu velkou a radostnou novinu. „Čekáme třetí a mělo by to být jako Samuel, na konci března by se to mělo narodit," říká maminka Iva, která doufá, že se tentokrát dočká holčičky. Mají už vybraná i jména - kluk bude Daniel a holčička Nina. Manžel jen doufá, že to nebude další kluk, protože se bojí, že se bude o holčičku jeho žena snažit i po třetím porodu. „To abych si udělal papíry na autobus," uzavírá se smíchem Daniel. 

VIDEO: Nejkratší porod v historii Malých lásek! Dítě se skoro narodilo v autě

Video
Video se připravuje ...

Nejkratší porod v historii Malých lásek! Dítě se skoro narodilo v autě TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií