„Musím na nějaké lymfodrenáže kvůli nohám," přiznala webu Expres.cz zpěvačka, proč hned po svém jubileu musí opět do nemocnice. „Asi mě chtějí mít pod kontrolou, protože moc dobře vědí, že já nedokážu moc dlouho odpočívat," promluvila o svých lékařích Eva.

Ta také sama bez okolků přiznává, že si rady doktorů vlastně moc k srdce nebere. „Doktoři mi pořád říkají, abych byla doma v klidu, měla hlavně nohy nahoře, aby mi neotékaly, ale já se vždycky po chvíli zase oklepu a mám chuť vystupovat," objasnila Pilarová s tím, že po koncertech se jí ale vždy přitíží.

Ostatně o tom, že se jí špatně chodí, promluvila i na nedávné oslavě k 80. narozeninám Karla Gotta. Ještě před nástupem ji čeká účast na další oslavě - tentokrát chce popřát Aleši Brichtovi k šedesátinám. Oba přitom slaví 9. srpna. Hned potom ji čeká nástup do špitálu. „Snad už mi pak bude lépe,“ dodala pro Expres.cz s nadějí devítinásobná slavice. 

V posledních letech má ovšem za sebou hned několik nemocničních pobytů. Nejen kvůli zlomeninám ramene a stehenní kosti, které si přivodila domácím pádem, ale též kvůli reoperaci, jelikož příliš uspěchala rehabilitace. V prosinci 2018 pak dokonce zkolabovala při vystoupení v Hlučíně a musela ji odvézt sanitka. Letos zase podstoupila operaci šedého zákalu! 

VIDEO: Nemocná Pilarová na narozeninách Gotta: Kdyby to nebyl Karel, nevstala bych

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Pilarová na narozeninách Gotta: Kdyby to nebyl Karel, nevstala bych David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
33 fotografií