Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co na vás mají vaši přátelé nejraději podle znamení? Tohle si hýčkejte!

/
  • (iStock)
    3. srpna 2019 ● 06:00

    Možná máte spoustu přátel, ale víte vlastně, proč vás mají vaši kamarádi tak rádi? Co je na vás přitahuje, co se jim líbí a v čem je například inspirujete? Tohle jsou důvody podle zvěrokruhu, kvůli kterým se s vámi lidé přátelí!

    Každý máme svoje silné a slabé stránky, a pokud se s námi lidé přátelí, pak nás jistě znají skoro skrz naskrz. A pokud jsou to skuteční přátelé, pak občas skousnou i nějakou tu horší vlastnost. Ovšem víte, co na vás mají úplně nejraději? Jsou to tyhle věci!

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani jsou super loajální ke všem svým přátelům. Pokud jste se narodili v tomto znamení, pak vás vaši přátelé milují právě proto, že se na vás mohou spolehnout téměř na cokoli. Uvízli jste někde? Můžete jim zavolat a buďte si jistí, že vám vždycky přijedou na pomoc. Jsou jedněmi z nejvěrnějších přátel, a to na nich přátelé oceňují nejvíc.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou mezi přáteli velmi oblíbení, protože mají skvělý smysl pro humor. I když budete mít náladu pod psa, stačí zavolat Býkovi, a ten vám náladu zcela jistě spraví. Navíc se s nimi vždycky dobře pobavíte. Býci věcí, jak každou i sebetěžší situaci zlehčit a vnést vám do tváře úsměv.

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou úžasní přátelé, protože jsou vždy připraveni na nová dobrodružství. Bez ohledu na to, jak bláznivé nápady to jsou, vždycky s vámi do nich půjdou. Blíženci se rádi baví a společně s přáteli dokážou vykouzlit spoustu bláznivých vzpomínek.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

     

    Kamarádi milují Raky, protože jsou naprosto chápající. Můžete se jim svěřit s čímkoli, co jste provedli, a oni vás na rozdíl od ostatních nikdy nebudou soudit. Budou velmi otevření a vždy se budou snažit vaši situaci pochopit.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

     

    Lvi jsou skvělí kamarádi, protože se s nimi nikdy nebudete nudit. Vždy vybízejí své přátele, aby usilovali o prožití svých snů s vášnivostí. Bez ohledu na to, co se bude dít. Lvi pokaždé říkají kamarádům, že dokážou udělat cokoli, na co se zaměří. A když budete na dně, jsou to Lvi, kteří vás podpoří. Jejich pozitivní přístup k životu z nich dělá výtečné přátele.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Pannu milují její přátelé, protože je spolehlivá. Pokud si naplánujete něco s Pannou, můžete se vsadit, že vždy dorazí včas a nikdy nic neodřekne. Na Panny se můžete spolehnout ve všem a nikdy vás nezklamou.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Lidé milují Váhy, protože mají úžasnou schopnost najít pokaždé tu správnou věc. Nikdy nejsou neslušné nebo nemravné a pokaždé jim jde o spravedlnost. Nemají problém elegantně říkat to, co si myslí, a rozhovory s nimi jsou vždy podnětné a zábavné.

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Co se lidem na Štírech líbí? Je to snadnost, s jakou přistupují k životu. Ať už s nimi chcete strávit večer v restauraci nebo se projet na kolečkových bruslích v parku, jsou vždy připraveni s vámi vyrazit!

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

     

    Nejlepší kvalita Střelců? Jsou prostě funny. Být s nimi je velká zábava. Konverzace s nimi není nikdy nuda, protože mají vždy nějaké vzrušující příběhy po ruce. Pokud se přátelíte se Střelcem, zaručeně budete pokaždé v pohodě.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

     

    Přátelé Kozorohů na nich oceňují jejich sebevědomí. Jsou tak sebejistí a připravení být ještě lepší. Jejich osobnost nelze přehlédnout a je obdivuhodná. Přátelé je milují, protože je vždy inspirují.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři vždy velmi podporují své přátele. To je to, co se jejich přátelům na nich nejvíce líbí. Pokud se chystáte udělat nějaké velké rozhodnutí, které by mělo dopad na váš život, třeba se rozejít s partnerem nebo se přestěhovat, Vodnář vaše rozhodnutí podpoří a bude vám fandit.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou skvělé přítelkyně, protože jsou empatické. Její přátelé s nimi rády mluví o svých problémech. Pokud jste uvízli ve vyjetých kolejích a potřebujete přítele, s nímž byste si chtěli promluvit, můžete počítat s tím, že Ryba s vámi bude vždy mluvit o tom, jak se cítíte.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz