Režisérova dvorní kadeřnice, která se o jeho kštici stará už přes tři roky, se na instagramu pochlubila jejich novou společnou fotografií. „Jsem vděčná za to, že ve své práci mohu poznávat tak úžasné lidi! Náš český mistr, oscarový režisér Jiří Menzel. Již čtvrtým rokem s Vámi, mistře, děkuji! Je mi ctí,“ napsala k fotografii mladá brunetka na sociální síti.

Na rtech značně pohublého režiséra Jiřího Menzela se po dlouhé době objevil náznak úsměvu. Menzel totiž v minulosti prodělal náročnou operaci po mozkové infekci, po které následovalo dlouhé období v umělém spánku. Nyní to vypadá, že se mu konečně daří lépe a může si opět užívat životní situace, které jsou pro ostatní naprostou samozřejmostí. 

Jejich společný snímek sdílela i režisérova o čtyřicet let mladší manželka Olga, která zároveň poděkovala kadeřnici za skvělé služby. „Naše milá Sandro, my moc děkujeme za tebe,“ reagovala v příspěvku filmová producentka.

Je to navíc měsíc, co Menzelová překvapivě sdílela režisérovu fotku z Vinohradského divadla, kam si společně vyrazili na představení Pygmalion. Zdá se, že se tak pomalu zdravotní stav Jiřího Menzela každým dnem zlepšuje.

VIDEO: Menzelová o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas .

Video
Video se připravuje ...

Menzelová o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
91 fotografií