Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyzkoušeli jsme nový omlazující booster od Manufaktury. Jak funguje a co od něj můžete očekávat?

Video se připravuje ...
Skin Booster Manufaktura
VIDEO: Komerční video
22. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Kosmetická značka Manufaktura přišla letos na jaře se svojí žhavou novinkou, omlazujícím pleťovým boosterem. Booster patří po celém světě posledních pár let mezi malé kosmetické zázraky. I my jsme proto byli zvědaví, co tento elixír dokáže.

Co vlastně booster je?

Tento zázračný pomocník je doslova nabitý vysokým obsahem aktivních látek pro omlazení pleti. Jde vlastně o velmi lehké sérum bez parfemace, jehož síla spočívá v silné koncentraci velmi účinných ingrediencí.

Booster od Manufaktury, jak je u této značky zvykem, navíc sází hlavně na přírodní složení. Najdete v něm olejové extrakty pro redukci vrásek, kyselinu hyaluronovou pro pružnost a lifting pleti a nechybí ani ceramidy, které zajišťují pleti dostatečnou hydrataci.  A pozor, tento booster je vhodný i pro vegany!

Jana (37): Krém na vrásky používám minimálně, ale chtěla jsem vyzkoušet nějaký přípravek na přírodní bázi. U boosteru od Manufaktury mě překvapila jednoduchá aplikace a příjemný pocit po nanesení na pleť. Po 14 dnech používání mám z oblasti kolem očí lepší pocit, a to i v případě, že spím jen pár hodin, což je skvělé.

Testovali jsme Skin Booster Manufaktura
Autor: archiv

Pro koho je vhodný?

Pro všechny ženy, které trápí první vrásky a potřebují svou pleť pořádně „nakopnout“. Je jedno, zda je vaše pleť suchá nebo smíšená. Díky tomu, že se booster smíchá s vaším krémem, je vhodný na všechny typy pleti. Sérum je možné aplikovat jak na celý obličej, tak si můžete zvolit intenzivní kúru pouze pro oční okolí. Máte citlivé oči nebo nosíte kontaktní čočky? Ani těm tento přípravek nijak nevadí. 

Petra (38): Zvolila jsem oční kúru a booster jsem používala spolu s denním a nočním krémem pouze na oční okolí. Pravidelně vždy ráno i večer. Jemná, nevtíravá vůně, snadné roztírání a  příjemný pocit po nanesení. Jelikož je má pleť citlivá (k tomu ještě nosím kontaktní čočky), některé oční krémy mě po nanesení pálí, jsou nepříjemné a oči mi slzí. U boosteru Manufaktura se však nic takového ani jednou nestalo. Už po několika dnech jsem  vypozorovala zjemnění vrásek kolem očí, vyhlazení pleti a její rozzáření. Booster budu určitě používat i nadále.

Testovali jsme Skin Booster Manufaktura
Autor: archiv

Pohodlná aplikace a luxusní design

O tom, že si Manufaktura dala na boosteru opravdu záležet, svědčí i samotné balení. Luxusní obal a velmi snadná aplikace díky dávkovači. Má praktické „klikací“ balení, které umožňuje dávkování po kapkách, a tak sérem zbytečně neplýtváte.  

Lenka (31): Protože mi už není 20, hledala jsem produkt, který by mé pleti dodal něco navíc a redukoval jemné vrásky. Navíc mám poměrně přísná kritéria, pokud jde o složení kosmetiky. Jde o sérum, jehož složení je z více než 90 % přírodní, a navíc není testované na zvířatech, což je pro mě velké plus. Z efektu séra od Manufaktury jsem příjemně překvapená – pleť je hezky hydratovaná, vyživená a celkově „spokojená“. Navíc se mi zdá, že je rozzářená a působí zdravějším a šťavnatějším dojmem, čehož si dokonce všimlo mé okolí.

Že se jedná o skutečně mimořádný produkt, dokazuje i klinická studie provedená Státním zdravotním ústavem v Praze. V problematice redukce vrásek bylo prokázáno významné vyhlazení vrásek až o 64,5%, 95% žen zaznamenalo redukci vrásek. V oblasti hydratace pleti bylo prokázáno významné a dlouhodobé zvýšení hydratace až o 10,7%.