Po pádu komunismu byla česká hudební scéna v rozkvětu a Kamil Střihavka zářil jako Ježíš v muzikálu Jesus Christ Superstar. Do toho objížděl města s kapelou BSP a točil desky v rámci projektu No Guitars!.

"Devadesátky byly sexy, ale je pravda, že tak osm let mám v mlze. Na konci jsem musel zatáhnout za ruční brzdu, protože bych to nezvládl, a je docela možné, že bych tu dneska nebyl," přiznal zpěvák v Dnes magazínu.

Jeho pracovní program byl tak náročný, že sám o sobě by to nezvládl. "Já slavil Kristova léta, takže jsem byl na vrcholu sil, ale přesto to mělo své limity, takže jsme to doháněli různými podpůrnými prostředky," vysvětlil Střihavka s tím, že těžce holdoval drogám i alkoholu.

Pak se najednou probudil a rozhodl se jít na protialkoholní a protidrogové léčení. "Tělo i mysl se naštěstí regenerovalo," podotkl. Teď už je velmi opatrný a tvrdému chlastu se raději vyhýbá. "Dám si po sportu pivo, mám rád víno, ale dvacet let nepiju kořalku, té už se nikdy nedotknu. To je démon. O tom ostatním nemluvě," dodal s tím, že je vděčný, že všechny jeho eskapády z mládí přežilo hlavně jeho manželství a on nepřišel o rodinu.

Fotogalerie
22 fotografií