Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ochrnutí psi můžou znovu běhat díky této ženě. Tleskáme!

19. dubna 2019 | 06:00

Dobří lidé stále existují! Tato dáma žije v jedné domácnosti se smečkou psů, kteří nemohou používat zadní nohy. Aby měli i tito mazlíčci šťastné a plnohodnotné životy, všem pořídila funkční vozíky, na kterých mohou psi dovádět třeba i ve sněhu!

Nešťastné náhody se nevyhýbají ani zvířatům. Vzácné nemoci a vážné nehody potkávají i naše čtyřnohé přátele, kteří pak často zůstávají opuštění v útulcích. Majitelé nezvládají náročnější péči a své mazlíčky nechávají často napospas osudu. Starat se o zvíře s takovým handicapem je totiž mnohdy finančně i časově náročné.

Dobrosrdečná dáma Tracy žije v jedné domácnosti s psí smečkou, jejímiž členy jsou i tito ochrnutí psi a fenky. Všechny své mazlíčky ale dostala zpět na nohy a užívá si s nimi spoustu zábavy. Díky psím invalidním vozíkům na míru, které jim Tracy pořídila, dokážou ochrnutí jedinci předběhnout ty zdravé. 

V naší fotogalerii najdete snímky, na kterých uvidíte nefalšované štěstí. Z dříve smutných zvířat se stala veselá a aktivní! Vozík umožňuje psům chodit, běhat, a dokonce i lyžovat. Tracy se svým mazlíčkům věnuje na sto procent. Chodí s nimi na dlouhé procházky a obléká je do slušivých tematických oblečků. Z tváří nevinných psů vyzařuje radost a vděčnost. Díky své paničce si totiž mohou užívat života i bez funkčnosti svých tlapek.

Autor: Adéla Ondroušková