Mladší sestra slavné Ani Geislerové se na instagramu fanouškům pochlubila s tím, jaký měla den blbec. Kvůli rychlému pohybu si přivodila zranění. „Neseďte u počítače na noze, když si pak rychle a blbě stoupnete, neboť ji necejtíte, můžete si něco zlomit,“ varovala Ester všechny na sociální síti.

„Just don‘t do it,“ napsala ještě anglické varování, aby se tohoto zbrklého chování ostatní vyvarovali a nemuseli podstupovat to samé, co ona. „Prej se to stává často, bacha na to!“ dodala Geislerová s tím, že si zlomila kůstku v nártu. Pochlubila se ostatně i snímkem, na kterém už má levé chodidlo v sádře. U jedné fotky na instastories pak dokonce napsala i „Křup!", aby bylo jasné, že to dost bolelo.

„Tos dopadla,“ politovala ji v komentářích sestra Aňa. Také fanoušci měli pro zraněnou zrzku pochopení, a dokonce se jí svěřili s tím, že už se jim něco podobného také stalo. Zdá se tak, že hvězda nového filmu Karla Janáka LOVEní bere své trápení s humorem. Ještě minulý týden přitom zářila na premiéře této romantické komedie. Teď ale bude muset zřejmě trochu zpomalit. 

VIDEO: Ester Geislerová na premiéře LOVEní: Na lásku se spěchat nemá

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová na premiéře LOVEní: Na lásku se spěchat nemá Jana Marvanová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
37 fotografií