Módní ikona a kontroverzní celebrita Kim Kardashian se prezentuje na internetu jako vždy dokonalá žena, která si užívá světla reflektorů. Podobně jako její manžel Kanye West (41) prakticky neustále komunikuje na sociálních sítích a pečlivě si buduje svůj mediální obraz. Málokdy se přitom ukáže s dětmi. Nyní už je jasné, proč: ukočírovat tenhle pytel blech je asi nemožné.

Na těchto snímcích je dokonale vidět, že i rodinka Kim Kardashian a Kanye Westa je docela stejná jako kterákoliv jiná, obyčejná rodina, tedy samozřejmě až na výšku jejich konta v bance. Zatímco se rodiče snaží hezky pózovat, děti jim jejich snahu prostě sabotují. Největší rebelkou je bezpochyby nejstarší dcerka  North (5), která svým darebačením odvádí pozornost Sainta a Chicago (10 měsíců).

Celá párty byla tematická, malý Saint asi miluje Tarzana, a tak se vila Kardashianovic klanu proměnila v džungli, všude byla velmi stylová výzdoba. Společně s ním slavil narozeniny i nejmladší syn Kiminy sestry Kourtney (39), Reign (4), a tak na stole nechyběly ani dva dorty s Tarzanem, slonem a opičkami. Zdá se, že jim jejich bohatí rodiče dokáží splnit úplně každý vrtoch...

Fotogalerie
28 fotografií