Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Výsledky pitvy zavražděné Nikoly (†26) v Teplicích: Polonahé tělo leželo u billboardu

Aktualizováno -
13. prosince 2018
19:41
Autor: yks - 
13. prosince 2018
09:29

Šestadvacetiletá žena, jejíž tělo našel ve středu svědek v Nákladní ulici v severočeských Teplicích, byla nelítostně zavražděna. O prostitutce Nikole je toho dosud známo jen málo, policie ale nyní horečně pátrá po pachateli a prosí svědky o pomoc.

Tělo zavražděné ženy objevil v úterý před sedmou hodinou ranní náhodný chodec. Policisté kvůli tomu uzavřeli Nákladní a Riegrovu ulici v Teplicích, která je neblaze proslulá zvýšenou frekvencí výskytu prodejných dívek a žen.

Podle informací Teplického Deníku ležela žena u jednoho z billboardů několik metrů od silnice. Podle TV Prima byla žena nalezena polonahá, znásilněna však být neměla.

Kriminalisté věnovali zvýšenou pozornost místu nálezu těla a jeho okolí. Podle Teplického Deníku lezli i po střechách. Televize Nova uvedla, že se v oblasti pohybovali kriminalisté s detektorem kovu, což by nasvědčovalo pátrání po smrtící zbrani nebo po projektilech. Tělo na místě ohledal soudní lékař.  

Policisté údajně vědí, o koho jde. Totožnost ženy policie zatím nezveřejnila. Podle informací uveřejněných na stránkách Deníku by se mohlo jednat o jednu z prostitutek, které v této oblasti čekají na své klienty. Její jméno, či pracovní pseudonym, má být podle jedné z jejích kolegyň Nikola. 

„Slyšela jsem, že to byla ona. Říkali jí Nikola a byla docela hezká. Chodila sem spíše v nočních hodinách. S nikým se nějak zvláště nebavila. Měla své zákazníky, kteří sem za ní jezdili,“ řekla jedna z přítomných žen Deníku.

Podezření na to, že „Nikola“ přišla o život za pohnutých okolností, nejspíše cizím zaviněním, potvrdila už v úterý tisková mlučí policie Alena Bartošová. Krutá pravda se bohužel nyní potvrdila a při soudní pitvě se potvrdilo to, že Nikola byla nade vší pochybnost zavražděna. Policie nyní pátrá po pachateli a prosí případné svědky, aby ji kontaktovali. 

 


 

 

europa ( 14. prosince 2018 07:09 )

Ramszes ( 14. prosince 2018 01:18 )

Ste kreteni predevsim to byl clovek adychal stejnej vzduch a asijo pes ma vetsi "cenu"nez asine asijo tebe chci negdy videt

asijo ( 14. prosince 2018 00:41 )

Prostitutky nelituju,i pes má větší cenu.

odrudne ( 13. prosince 2018 23:26 )

kdo zavraždil jednou-může zavraždit znova.....Mohl to být zrovna někdo kdo už vraždil-třeba na té pumpě a mohla být okradena.Jsou lidé odporný co kvůli drogám udělají vše.

villon ( 13. prosince 2018 22:33 )

Jestli byla hezká tak je ji škoda. V šest a dvaceti mohla dělat na ůrovni ještě tak 10 roků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání