Andrea Pomeje se s manželem rozešla poté, co se podařila operace po prodělané rakovině hrtanu a Jiří se opět vrátil ke starému způsobu života. Nechtěla se dál koukat na to, jak jí Pomeje lže a ničí se.

Každou chvíli jsem doma objevila někde zašitou flašku. A skrývaný alkoholismus je úplně nejhorší. Kromě toho si vždycky na půl hodiny někam odběhl a vrátil se za několik hodin a táhlo z něj třeba víno. Do toho špatně zvládal svou psychiku a bral nějaké prášky, které se na něm také podepisovaly. A to všechno se dělo dávno před tím, než onemocněl rakovinou, po léčbě se to jen stupňovalo. Nedal si říct,“ přiznala Extra.cz slavná DJka, která už má po svém boku nového partnera.

Ve svého manžela ale nepřestává věřit. „Jsem moc ráda, že Pavel práskl do stolu a nutí Jirku, aby se šel léčit. Jemu by se to mohlo podařit. Podle mě on jako Iveta Bartošová nedopadne. Když se mu dostane pomoci, poslechne a přijde na to, že teď je v zoufalém stavu, se kterým se musí léčit,“ svěřila se Andrea.

Ta navíc potvrdila slova Pavla Páska, který Jiřímu pomáhá. „Vážně to takhle dál nejde. On už blábolí. Neví, kde je, co bylo včera. A je to den ode dne horší. Není s ním řeč. Obávám se, že jsem už ve stavu, kdy jsem schopen na svého nejlepšího kamaráda zavolat záchytku a poslat ho do Bohnic,“ řekl Blesk.cz mecenáš a Andrea s ním nemůže jinak než souhlasit.

O tom, že je Pomeje mimo, dokazuje i SMS zpráva se slovy - „Zabila mě moje žena", kterou poslal sám Jiří, a nakonec tvrdil, že ji poslal původní příjemce. SMS zpráva naznačila, že Jiří má ve svých nejhorších chvílích sebevražedné sklony. „Poslal to on, jen o tom nic neví. Sám mi říkal, že měl noční můry. Asi se probral z nějakého deliria," dodala Extra.cz Pomeje

Fotogalerie
54 fotografií