„Mám to už za sebou. Uff! Fotili jsme dvanáct hodin v kuse a vystřídala jsem za tu dobu asi třicet ohozů a motalo se kolem mě asi dvacet lidí,“ řekla Blesku sexy dýdžejka. „Musím přiznat, že to byla velká fuška. Tak kolem čtvrté odpoledne jsem měla pocit, že odbíjí má poslední hodinka,“ dodala Andrea.

Focení pro ni byla hlavně obrovská výzva, honorář byl v tomto případě prý vedlejší. Na titulce české mutace pánského magazínu totiž vyjde v době, kdy Playboy celosvětově 10. prosince oslaví 65 let své existence.

Iveta vycouvala

To pro Kuklovou focení pro zajíčka s motýlkem v roce 1995 žádná výzva nebyla. „Prakticky mě k tomu donutil Jirka a já toho potom hodně litovala!“ prohlásila herečka později. „Byla jsem pro všechny princezna a myslím, že jsem tím ztratila pracovní příležitosti...“ bilancovala.

VIDEO: Slováček v Pařížské s tajemnou ženou! A Pomeje nafotila akty!

Video
Video se připravuje ...

Slováček v Pařížské s tajemnou ženou! A Pomeje nafotila akty! Luboš Procházka, Lukáš Červený, hudba: hudebníbanka.cz

Bartošová o sérii aktů rovněž vyjednávala, ale těsně před podepsáním smlouvy couvla. „Necítím se na to, stydím se,“ vysvětlovala vystresovaná zpěvačka. Nahoře bez tak pózovala jen manželu Jirkovi v Dubaji. „Ani před ním jsem nebyla ve své kůži, natož před cizím fotografem. Nemohla jsem to udělat,“ netajila psychicky labilní blondýnka, která svůj život zakončila v dubnu 2014 skokem pod kola vlaku.

VIDEO: Andrea Pomeje o Jirkově zdravotním stavu a změně image: Co se s ním děje?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o Jirkově zdravotním stavu a změně image: Co se s ním děje? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
18 fotografií