Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Výbuch v bytě političky Ženíškové: Dcera zahání smutek lesbickou show

Autor: dce - 
10. listopadu 2018
05:02

Pondělní výbuch v jednom z příbramských bytů zcela šokoval Česko. S vážnými popáleninami transporoval vrtulník do nemocnice v Praze bývalou místostarostku Alenu Ženíškovou. Zraněné skončily i její dvě nejmladší děti. Jak celou situaci prožívají její dvě starší dcery?

Alena Ženíšková skončila v kritickém stavu v nemocnici v Praze na Vinohradech s popáleninami na 50 % těla. Jedno z jejích dětí má popálených 20 % těla, druhé má zraněný obličej. Podle neoficiálních informací v bytě bouchl okrasný krb; hasiči uvedli, že na vině může být i špatná manipulace s hořlavou tekutinou.

Ženíšková se kromě pozice místostarostky Přibrami dostala do povědomí veřejnosti i rodinnými pouty na známou pornoherečku - její dcera Karolína Urbanová ve světě filmů pro dospělé totiž vystupuje pod pseudonymem Daisy Lee.

Právě kvůli její práci byly mezi ní a Ženíškovou poněkud chladnější vztahy. Výbuch a zranění její matky ovšem Karolínu velice zasáhl. „Držte palce, je to fakt příšerný a nemůžu tomu uvěřit. Modlím se, ať je všechno v pořádku. Až v takových situacích si člověk uvědomí třeba to, jak moc pro mě moje máma znamená. S mámou je to dost špatné. Ani k ní nemůžeme,“ napsala na sociální síti brzy po nehodě.

Daisy měla navíc v sobotu předvést erotickou show v Bratislavě na veletrhu. Objevily se spekulace, že se nezúčastní, ty ale Daisy tvrdě odmítla. „Přes to, co se stalo, tak stejně budu vystupovat v Bratislavě tenhle víkend 10. 11. 2018... Nemohu teď dělat absolutně nic a rozhodně nebudu sedět doma a brečet a pořád na to myslet,“ napsala.

Ještě v pátek nezapomněla na akci nalákat na svém Instagramu. "Budu tam celý den pro vás. Večer budu mít jednu hlavní show a přes den mám dvě lesbo show v zóně, tak se můžete přijet podívat. Nebude to nic velkého, ale bude se vám to líbit...," vzkázala. "Celý den pro vás budu k dispozici. Můžeme pokecat, hodit fotečku atd atd. Moc se na váš těšim."

Druhá dcera Ženíškové Tereza celou věc prožívá úplně jinak. Na Facebooku pod jedním ze článků poslala vzkaz lidem, kteří její mamince přejí brzké uzdravení. "Děkujeme všem za podporu. Vážíme si toho. Maminka je silná a bude bojovat jako vždy!" napsala.

illenne ( 10. listopadu 2018 12:24 )

Je mi líto, co se paní místo starostce stalo, přeji hodně zdraví a nekomplikovaný průběh popálenin pro ni a její děti . Ovšem nejstarší dcera, to je hodně silná káva . Je jí přednější lesbické předvádění se , než aby byla mamince na blízku. Ještě, že nemám s dcerami takové starosti. Ta holka vypadá hrozně a její nabídka fotečky a ujišťování, že se to její předvádění bude líbit, prostě hnus .

kukukuu ( 10. listopadu 2018 09:22 )

Ať radši dá fotečku s maminkou, co jako místostarostka vydělala na chujoviny jako okrasný krb.

tosto ( 10. listopadu 2018 09:16 )

Návštěva matky v nemocnici by byla tak na hodinku , ale na výstavě se může předvádět celý den a ze všech stran.

josefvyskoc ( 10. listopadu 2018 08:42 )

Vypada to na politickou objednavku. Putin?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání