Předpokládalo se, že alespoň dospělé dcery, které má z prvního manželství, budou z příchodu bratříčka nadšené, ale naopak, přestaly se svým otcem komunikovat. „Bohužel to holky nedaly a nestýkáme se. Mrzí mě to a věřím, že to časem pochopí, ale je mi jasné, že ze všech stran poslouchají různé věci a mají pocit, že jsem se na stará kolena zbláznil. Místo, abych byl dědečkem, tak jsem tátou. Ale já jsem opravdu šťastný, Bůh mi seslal anděla v podobě syna a já si to užívám," svěřil se Blesku herec, který si před lety ke svým dcerám našel cestu, pomáhal jim, jenže narození syna jejich vztah opět překazilo.

Etzler se nestýká ani se synem z druhého manželství s herečkou Zuzanou Bydžovskou (57). Ten mu nemůže odpustit, že se před lety vykašlal na jeho matku Zuzanu Bydžovskou a odešel za Vilmou Cibulkovou (55). „S Kristiánem se to už nikdy nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest a nechci se o tom bavit. Kristián se narodil z velké lásky a doufám, že bude šťastný,“ netají se Mirek.

S Vilmou byl herec rovněž ženatý a společně vychovávali její dceru Šimonu, která byla nějaký čas závislá na drogách a léčila se v psychiatrické léčebně. Po rozvodu s herečkou byl Mirek nějaký čas sám, až potkal Helenu. Jejich vztah nebyl vždy ideální, ale narození syna Samuela oba zklidnilo.

Přesto nemá v úmyslu jejich svazek zpečetit svatbou. „Ženit se už nikdy nebudu. Třikrát stačilo. Nebudu se ženit proto, abych se za pět let zase rozváděl. Miluji svého syna a jeho matku, a tak bych to nechal," řekl Blesku herec, který hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a společně s Ondřejem Vetchým natáčí komedii Ďablové na horách.

Fotogalerie
38 fotografií