Idris Elba si své soukromí obyčejně dost hlídá a málokdy z něj něco pustí do světa. Ale když jde o nejžahavějšího muže planety, sem tam něco na povrch vyplavat musí. Prošel si dvěma nevydařenými manželstvími. V roce 1999 si vzal make-up artistku Hanne Norgaard, s níž má dcerku Isan. Pár nejspíš neustál změnu vztahu, která s dítětem obyčejně přichází, a jen rok po jejím narození tak přichází krutý rozvod. Hanne se však nechala slyšet, že za krach jejich vztahu spíš může Idrisova touha po kariéře a že mu nechtěla stát v cestě.

V roce 2006 začal randit s právničkou Sonyou Hamlin, s níž byl také celé čytři měsíce ženatý. Byli do sebe neskutečně zamilovaní, ale ani to jim však vztah nezachránilo. Sonya se svěřila, že aby Idris dostál své roli hollywoodského sexsymbolu, potřeboval být kvůli fanynkám single.

Pak se do nějakých oficiálních vztahů úplně nehrnul. V roce 2013 však potkal další make-up artistku (má pro ty holky nějakou slabost!) Naiyanu Garth. Dokonce se s ní ukázal na červeném koberci a ona mu zas v roce 2014 porodila krásného syna Winstona. Ale ani jejich vztah nevydržel a v roce 2016 skončil trpkým krachem. Dokonce se jednu dobu proslýchalo, že svou partnerku opustil kvůli slavné modelce Naomi Campbell, ke které měl delší dobu nebezpečně blízko.

Zdálo se, že tento britský krasavec už zůstane věrný fanynkám, které o něm sní, ale opak je pravdou, nakonec ho přece jen přistihli, jak se ruku v ruce prochází s novou ženou, somálskou modelkou Sabrinou Dhowre. Idris vypadá šťastně, a i když prý dříve prohlašoval, že třetí manželství už ne, stihl se s touto královnou krásy už dokonce v únoru zasnoubit! A o ruku ji požádal ve velkém stylu, před promítáním svého filmu poklekl na pódiu londýnského kina Rio a vyslovil se. Odpovědí mu samozřejmě bylo jasné ANO.

 

Fotogalerie
47 fotografií