1. Dokonalé oholení pro ty nejnáročnější

Každý správný muž, který miluje hladké a dokonalé oholení, ocení dárek v podobě kvalitního holicího strojku. Braun představuje dvojici holicích strojků Braun Series 9 a Braun Series 3.

Braun Series 9 – prémiová kvalita z titanu

Doporučujeme čerstvou novinku značky Braun – strojek z řady Series 9, který se hodí i pro toho nejnáročnějšího muže. Unikátní patentovaná technologie SyncroSonic™ dokáže snímat hustotu a tvrdost vousů až 160x za minutu a díky tomu je schopná s nezvyklou přesností přizpůsobit svůj výkon aktuálnímu porostu muže. K tomu přidejte titanový zastřihovač pro ostré kontury a špičkový design a máte skvělého parťáka, která vám vydrží roky!

Braun Series 3 – přesný střih za pár minut

Pro praktické muže se skvěle hodí holicí strojek Braun Series 3. Ten si poradí s každým typem vousů, zvládne i těžce dostupná místa. Oholení díky němu bude rychlé, snadné a efektivní. Pokročilá Microcomb technologie funguje podobně jako hřeben a navádí vousy přímo k zastřihovačům, takže si jedním tahem poradí s těmi nejkratšími i delšími vousy najednou. Nehrozí tak podráždění kůže typické pro většinu holicích strojků. Sofistikovaný systém tří na sobě nezávislých holicích elementů se perfektně přizpůsobí všem konturám obličeje. Navíc je voděodolný, takže ho bez obav můžete vzít i do sprchy.

Autor: Procter Gamble - Rakona

2. Napínavý thriller Zero varující před nástrahami digitálního věku

Autor bestselleru Blackout se opět zaměřuje na technologie moderní doby a zamýšlí se nad jejich riziky. Potom, co je při honičce v Londýně zastřelen mladý chlapec, začíná novinářka Cynthia pátrání, při kterém se dostává na stopu proslulé internetové platformě Freemee. Síť shromažďuje a analyzuje data milionů uživatelů a zároveň slibuje každému lepší a úspěšný život. Pouze jeden člověk se snaží ostatní před Freemee varovat, a tím je Zero – nejhledanější internetový aktivista světa. Podaří se Cynthii skrýt ve světě kamer a smartphonů a nestat se tak další obětí? Titul seženete v Knihy Dobrovský za 399 Kč.

Autor: Knihy Dobrovský

3. Dárek (nejen) pro chuťové pohárky

V originálním dárkovém balení od obchodního řetězce Makro najdete dvě lahve 750 ml jakostního suchého vína. První z nich je Sommelier Select Rulandské bílé 2017 z vinařství Patria Kobylí. Víno je typické svou výraznou ovocnou chutí a stopou máslové hrušky. Druhé víno s názvem Sommelier Select Frankovka 2016 vás potěší lehce ovocnou chutí ve stylu višní v čokoládě. Další dobrotou v balíčku je METRO Premium 78% hořká čokoláda z kakaa Fino de Aroma. Její slovenský výrobce SweetPro se pyšní tím, že si čokoládu ručně sám zpracovává od sběru kakaových bobů, pražení až po následné zpracování kakaové hmoty mistrem čokolády Karolem Stýblem. Cena balíčku je 325 Kč.

Autor: Makro

4. Notebook Lenovo Yoga C930 s aktivním perem

Nová generace notebooku Lenovo Yoga C930 přichází v odolném hliníkovém designu a díky nejnovějšímu procesoru Intel Core a 16GB operační paměti se během okamžiku vypořádá i s těmi nejnáročnějšími úkoly. Veškeré poznámky si navíc můžete zapsat přímo na dotykovém 13,9palcovém displeji rychlonabíjecím aktivním perem.

Autor: Lenovo

5. Hra na mistra techniky

Ne nadarmo se říká, že jsou muži přerostlé děti. Uspokojte jeho touhu po technické dokonalosti a nechte jej „hrát si“. S O2 Smart Boxem se jistě trefíte do černého. Nejen, že toto skvěle vypadající zařízení od designera Martina Tvarůžka spojuje supervýkonný modem, ale zároveň je srdcem zabezpečení chytré domácnosti. Pomyslnou třešničkou na dortu je potom rodičovská kontrola, díky ní už se nikdy nestane, že by váš potomek přišel domů a ještě před sundáním aktovky surfoval na internetu. Zabudovaná meteostanice odstraní i zbytečné dotazy tipu: „Jak dnes bude? Je tam zima?“ O2 Smart Box je tak dárkem nejen pro partnera, ale i usnadněním pro vás. Cena modemu: 3 999 Kč.

Autor: 02