Narozeninovou večeři strávili Orlando Bloom s Katy Perry (34) v restauraci Barton G. v západním Hollywoodu. Krásná zpěvačka pro tento svůj velký den zvolila přiléhavé růžové šaty z lesklého latexu, které nekompromisně obepínaly každý centimetr jejího těla a zdůrazňovaly její dokonalou postavu. Na internetu se tenhle nevšední oděv mimochodem prodává za 290 liber (zhruba 8,5 tisíc korun). Boty pocházely z její vlastní kolekce a celý outfit doplnila výraznými kulatými náušnicemi a jednoduchým náhrdelníkem.

Sympatický herec po jejím boku byl naopak oblečen velmi civilně, na rozdíl od své přítelkyně volil spíše pohodlí nežli styl. Na sobě měl khaki košili westernového stylu, bílé tričko, šedé džíny a na hlavě naraženou černou kšiltovku, kterou se snažil krýt před všudypřítomnými paparazzi. Společnost jim pak dělal ještě Orlandův malý syn Flynn (7), kterého má herec ve střídavé péči s modelkou spodního prádla Victoria Secret Mirandou Kerr (35).

Dvojice se v restauraci však příliš dlouho nezdržela, podle očitých svědků došla přesně na šestou hodinu večer – a odcházela už před devátou. Zkazky o krizi ve vztahu se tak opět nepotvrdily a naopak se znovu nabízejí teorie o blížících se zásnubách. Pár spolu totiž randí už od roku 2016 a Bloom se rozhodně netají tím, že by se ještě někdy rád oženil. Katy by podle něj mohla být ta pravá a jediná…

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry se ostříhala Instagram.com

Fotogalerie
22 fotografií