Původně si Kristýna dělala legraci, že jí ruku zlomil Vojta, ale byla to legrace. „Šla do kuchyně, měla takový chlupatý ponožky a šlehla sebou o zem. Má poprvé něco zlomeného, respektive nalomeného, kůstku u lokte. Bolí ji to, nemůže s tím hýbat, má sádru na chvilku... Ale na operaci to není," prozradil Blesku Drahokoupil.

Sám zpěvák, který má za sebou perné léto, kdy stihl natočit film, připravovat se na Tvář i pracovat na chystané desce, z níž už představil singl Zeď kolem nás s necelým milionem zhlédnutí na YouTube, před pár týdny zkolaboval a musel na kapačky. „Měl jsem migrénu, celý den jsem zvracel... Když jste ve stavu, kdy ležíte na zemi, nemůžete ani vstát, mluvit, v tu chvíli si nemáte jak pomoci. Přítelkyně zavolala záchranku, v té mě napíchali kapačkami a odvezli. Dokonce se se mnou s flekatým a napůl v bezvědomí vyfotili, protože koukali na Tvář, směje se.

VIDEO: Vítězný týden Vojty Drahokoupila: Vyhrál první kolo Tváře a boduje s klipem!

Video
Video se připravuje ...

Vítězný týden Vojty Drahokoupila: Vyhrál první kolo Tváře a boduje s klipem! Youtube.cz

„Pikantní na tom celém je, že se mi to nestalo doma, ale v Ostravě na návštěvě rodičů mé přítelkyně, kde jsem byl poprvé! Chtěla mi ukázat, odkud pochází, a já to celé hned první den prozvracel. Zkolaboval jsem u nich na záchodě! Kristýna zavolala mé mámě, která je zdravotní sestra, a ta jí řekla, ať zavolá sanitku. To jediné mi pomohlo," dodává Vojta.

Fotogalerie
16 fotografií