„Přátelé! A jsem zase tu... Můj FB mám už pod kontrolou," napsala na sociální síť Štiková poté, co byl její profil řadu hodin nedostupný a působil jako smazaný. Ovšem blondýnka se podle všeho nerozhodla s internetem skoncovat, někdo se jí do účtu naboural. 

Za Moniku se měl dokonce někdo i vydávat a pod jejím jménem vypisovat lidem nějaké vulgární zprávy. „Omlouvám se, jestli vám někdo psal sprostě. Nebyla jsem to já," vysvětlovala blondýna známá z reality show Štiky, která sama pro ostré slovo nejde moc daleko. Není divu, že se jí tak fanoušci ptali, zda už je to opravdu ona.

Někteří se pak také podivovali, jak ji něco takového vlastně mohlo potkat. „Dcera znala Vaše heslo, nebo jak se to může stát?" ptal se někdo a nepřímo tak obvinil Charlotte Štikovou (22) a Ornellu Koktovou (25). „Nemůžu o tom mluvit," zareagovala ovšem tajemně Štiková, jako by se chtěla s hackerem soudit. Zda v tom má prsty někdo z její rodiny, ale neprozradila.

Ovšem nebylo by se čemu divit, protože s příbuznými je Monika dost na nože. S manželem Michalem se rozvádí, se starší dcerou se už před delší dobou rozhádala a poslední dobou na ni prý zanevřela i mladší Charlotte. Hlavně Ornella ale teď nemůže matce odpustit, že se postupně zbavuje všech domácích mazlíčků, které má doma. Už zmizely dvě kočky, údajně proto, že Moničin nový přítel je v bytě nechtěl.

„Zajela si do vesnice jménem Zbuzany a kočku, kterou jsme hladili ihned po porodu a která byla zvyklá celý život na domov, VYHODILA NEMILOSRDNĚ Z AUTA NAPOSPAS OSUDU!" obvinila dokonce Ornella svou matku. „Lili jsem opravdu neměla kam dát kvůli stěhování do zahraničí," tvrdila ale Štiková s tím, že zvíře dala na statek za Prahu.

VIDEO: Co vystřihli ze Štik? Dohra hádky Moniky s Ornellou!

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Dohra hádky Moniky s Ornellou! FTV Prima


 

Fotogalerie
76 fotografií