Včera večer Ornella Štiková zveřejnila rozlícený status na sociální síti, v němž matku Moniku obvinila bezmála z týrání zvířat. "Zajela si do vesnice jménem Zbuzany a kočku, kterou jsme hladili ihned po porodu a která byla zvyklá celý život na domov, VYHODILA NEMILOSRDNĚ Z AUTA NA POSPAS OSUDU!!!!!!!!!!! Je mi z toho tak smutno a zle zároveň, že to nejde ani slovy popsat!!!!!!" křičí Ornella do světa.

Jenže Monika se brání. "Lili jsem opravdu neměla kam dát kvůli stěhování do zahraničí," oznámila Monika, která se rozvádí s manželem Michalem a světu představila svého nového, o 25 let mladšího přítele Petra Biniase, který hraje hokej v Německu. Právě za ním a tam tak zřejmě Monika míří. "Tak jsem ji dala na statek za Prahu. Nebylo jiné řešení. Charlotta ani Ornella Lily nechtěly a Michal Štika taky ne. Přitom to byla kočka Charlotty," dodává Monika.

Ta dále dcerám vyčítá, že se jí nabouraly na sociální síť a že Charlotta se o sebe nedokáže postarat. Monika za ni ovšem už dluhy platit nechce. "Věřím, že karma si je najde," dodává Štiková.

VIDEA: Monika a její bizarní rodina měly reality show Štiky

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Bez hádek se neobejde u Štik ani vaření: Kdo to zkazil a proč? FTV Prima

Fotogalerie
39 fotografií