Primácká novinka bude na obrazovkách pravidelně až do léta, a pokud si televizní diváci mysleli, že je už nemůže nic překvapit, tak rodina Štikových a Koktových je vyvede z omylu.

Je to jedna velká, emocemi nabitá rodina, ve které má každý své starosti, radosti, ale také sny a touhu po lásce. Jsou vášniví a často se neshodnou.

Přinášíme našim divákům opět něco nového. Ať rozhodně nečekají žádnou reality show, protože uvidí realitu života jedné rodiny. A bude se jednat o realitu dost často bizarní,“ říká o novém pořadu Marek Singer, generální ředitel Prima Group. „Je to skutečný příběh neskutečné rodiny, který my jsme pouze zaznamenali, a díky televizi jej zprostředkujeme divákovi,“ doplňuje Marek Singer.

V show nebude chybět jak domácnost manželů Koktových i s jejich synem Quentinem, tak prostředí rozvádějících se manželů Moniky a Michala Štikových a jejich dcerky Charlotte.

VIDEO: Ornella ukázala sexy nohy a výstříh číslo 5! Podívejte se!

Video
Video se připravuje ...

Ornella ukázala sexy nohy a výstříh číslo 5! Podívejte se! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Martin Oracz, Adrian Oracz - Solar Eclipse

Fotogalerie
38 fotografií

 

Štikovi a Koktovi

Ornella Koktová Seriál Štiky Monika Štiková

Jde vlastně o jednu rodinu. Matka a dcery Štikovy se proslavily ve chvíli, kdy starší Ornella odloudila manžela moderátorky Gábiny Partyšové podnikatele Josefa Koktu. Ten si mladou modelku následně vzal, když se jim v roce 2013 narodil syn.

Dnes osudy obou větví rodiny sleduje reality show TV Prima Štiky. Ten od začátku diváky šokoval, ať šlo o orální sex se striptérkou, nebo rvačku mezi členy rodiny.

Sváry účastníků reality show se přitom přelily až do studia Blesku.

Více o osudech obou rodin najdete ZDE