Manželka Monika Štiková od Michala Štiky odešla už před více než rokem, stále spolu ale bydlí pod jednou střechou. A zatímco Monika si, jak se zdá, opatří zajíčky sama, Michal takové štěstí nemá. Ve striptýzovém baru se pak nechá unést tancem na stole mladé a nahé tanečnice. Jenže jakmile se slečna svým klínem přiblíží, Štika využije situace a olízne její nejintimnější místa.

Podle Moniky také tu a tam (podle ní často) koukne na porno. On si ji pro změnu neustále dobírá kvůli její náklonnosti k mladíkům. „Proč máš jet s Anetou a Zitou do Dubaje? Aby vás tam zavřeli, když tam budete provádět nějaký orgie? To vám neprojde v Dubaji. Když tam jedeš s Anetou, tak jak to asi dopadne, že jo,“ zaútočí Michal na svou ženu u večeře.

Kvůli sexu se hádá Monika ale i s Ornellou. V hádce, kdy Ornella na svou matku řve, ať jde od ní pryč, a Monika na ni ve stejnou chvíli křičí, že potřebuje žít a spát, své starší dceři nahraje. „Hlavně s někým!“ utahuje si Ornella z Moniky a ta jí vrací úder. „Hlavně si užij ten stařecký sex s Pepou,“ zařve na ni a odejde z místnosti.

Nejmladší dcera Charlotte se do hádek moc nevměšuje. Jen občas okřikne svou matku, že je nechutná. Jinak si ale žije ve svém světě, kdy se ráda líčí, češe, fotí na Instagram a sní o tom, že se jednou stane slavnou zpěvačkou. „Charlottka má jediný problém, a to, že je líná jako prase,“ řekla o své mladší dceři matka Štiková. Nevídanou show Štiky uvidí diváci dnes večer ve 21.30 na Primě.

VIDEO:

Video
Video se připravuje ...

Štikovi a jejich reality show: Nepřeháníme, je to bizár! Podívejte se! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Štiková nadává dceři Ornelle: Užij si stařecký sex s Koktou! 

 

Fotogalerie
32 fotografií