Po živém vysílání, které Blesk.cz přinesl, se situace mezi matkou a dcerou vyhrotila. „No, jelikož Ornella by si tam povídala ještě tři hodiny, ale mě už to přestalo bavit, protože si myslím, že už jsem tam řekla všechno. A my spolu nejsme v kontaktu a já jsem na základě toho, že Ornella začala veřejně vykřikovat do médií, že jsem psychicky nemocná a podobné nesmysly, tak jsem jí poslala soukromou sms, kde ji upozorňuji na všechno, co nebylo vyslovené a co by jí změnilo mediální obraz a upozornila jsem ji, že pokud nepřestane lhát a na mě útočit, tak se to opravdu bude řešit soudní cestou,“ sdělila Blesku Monika Štiková. 
 

Moniku z tohoto kroku její okolí odrazuje, ta ale na ně nedá, a jak sama řekla, bude postupovat podle svého uvážení. „Plno lidí mi říká, jak se můžeš soudit se svou dcerou a já jim říkám, vy budete sedět a budete si nechávat nadávat od svého dítěte, pro které jste udělala naprosto všechno, urážet, lhát, to takhle nejde. Je to krajní řešení, ale pro svou čest bych to udělala,“ dodává.

VIDEO: Monika Štiková se obětovala pro své děti! Vyplatilo se jí to? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se pro své děti obětovala Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 Monika říká, že jí Ornella ubližuje, ale i přesto ji miluje a věří, že k soudnímu líčení nedojde. „Já myslím, že k tomu nedojde, že to pochopila a co se týče toho, jestli spolu komunikujeme nebo ne, tak vzhledem k tomu, že nesmím vídat vnuka a některé věci v našich firmách se změnily, tak není co řešit,“ řekla Monika. 

Přijde si Monika jako správná matka? Myslí si, že během výchovy udělala něco špatně? Nelituje toho, že má na Primě svou show? A co všem maminkám radí? Nejen tyto informace se dozvíte ve videu!

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková promluvila o natáčení Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií