Ornella (25) a Charlotte (21) se rozhodly, že svou mámu trochu potráví, a záchod zaneřádily čokoládou tak přesvědčivě, že to vypadalo, jako by se skutečně někdo neohlédnul po sobě po vykonané potřebě. Jakmile to Monika zjistila, začala nadávat.

„Si děláte p**u? Kdo se tam po**al? Pes přece takhle ne**re z výšky,“ vytočila se Monika, která ihned začala špínu házet na svého manžela. Ten k tomu tak přišel jako slepý k houslím. „Po**aný slipy má vždycky táta. Já to nebudu dělat, jeho ho**a. Táta má pravidelně pruhy ve slipech,“ dodává.

Tátu začala Ornella hned bránit. „Máme říkat taky nechutný věci, jak jsi jela a po**ala ses u toho hřbitova?“ To si ale Monika nenechala líbit a pustila se i do své dcery Ornelly. „Říkej si, co chceš. Táta má adidasku na slipech. O mých spoďárech nemůže říct nic, protože mi v životě nic nepral. Neustále má něco s ho**ama,“ dodává.

VIDEO: Štiky: Zaneřáděná toaleta

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Zaneřáděná toaleta FTV Prima

Tato ukázka je tak kontroverzní a ve větě se spíš vyskytuje více sprostých slov, že se Prima rozhodla a tuto část pro jistotu neodvysílala.

Fotogalerie
32 fotografií