Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hledá se Liberečák v tričku Yakuza. Podle policie napadl ženu a několikrát loupil

Autor: yks - 
20. září 2018
06:48

Liberečtí policisté hledají 33letého Michala Mitysku, který na Liberecku údajně přepadl několik heren. Během jedné z loupeží údajně napadl ženu a měl si odnést desítky tisíc korun. 

Policisté pátrají po 33letém Michalu Mityskovi, který je podezřelý z přepadení kasina v ulici Generála Svobody v Liberci dne 12. září 2018. Podle tvrzení policie v době kolem 17.30 hodin fyzicky napadl ženu, která měla na starosti obsluhu kasina, a poté utekl. Odnést si měl několik desítek tisíc korun.

Policisté muže podezřívají z přepadení i dalších heren nebo kasin na území města Liberce.

Mityska měl podle policie na sobě v době přepadení maskáčové kraťasy zelené barvy, černé triko s nápisem "YAKUZA" a černou mikinu s lebkou na zádech. Na hlavě měl černou kšiltovku s bílým nápisem "CRIME".

Údajný lupič má viditelná tetování. Na pravé ruce hvězdy a logo FC Slovan Liberec. Vzadu na krku kříž a na pravé paži nápis "ACAB". Viditelné tetování má i na lýtku levé a pravé nohy. V případě, že muže někdo pozná, nebo ví, kde se pohybuje, ať neprodleně kontaktuje policisty na tísňové lince 158, nebo na kterékoliv policejní služebně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání