Informaci o porodu přinesl jako první web Extra.cz. „Ano, je to pravda. Máte dobré informace," potvrdila jim Aneta, že s partnerem Ondřejem už na světě přivítali miminko! Nic bližšího ale nechtěla říct. „Podrobnosti ale sdělím nějakou formou sama,“ dodala.

Všechno už na ni ale stihla prásknout kolegyně ze seriálu Ulice a kamarádka Patricie Solaříková (29). „Byla jsem za ní v porodnici hned druhý den. Aneta nebyla ani dvanáct hodin po porodu. Ale bylo to hrozně hezké," přiznala pro Extra.cz a odhalila i pohlaví i jméno dítěte. Jedná se o chlapečka jménem Ben. „Beníkovi je teprve pár dní. Je hrozně roztomilý a má takový dospělý výraz,“ popsala herečka s tím, že nedokáže říct, komu se malý uzlíček víc podobá.

Těžko říct, jestli jí za toto odhalení Krejčíková poděkuje či spíš vynadá. Ta v Ulici musela během těhotenství překonat těžkou zkoušku. Scénář jí totiž předepisoval potrat. Zatímco tak v reálu nosila pod srdcem první dítě, musela před kamerou předstírat, že se ho vzdává.

Kromě toho se blondýnka také potýkala s běžnými těhotenskými problémy. „Chutě mám velké, hlavně na sladké. Asi se nám narodí metráček,“ smála se v rozhovoru pro TV Nova.

Pořádně jí zavařily také těhotenské hormony. „Věc, která by mě normálně zamrzela, teď prožívám tak, že brečím, jako kdyby mi vyvraždili celou rodinu. Ale stejně intenzivně prožívám i hezké věci. Mám to teď náročný sama se sebou,“ dodala herečka, která byla spolu s kolegyněmi Kristýnou Leichtovou (33) i Míšou Tomešovou (27) na kurzu hypnoporodu.

VIDEO: Hvězda Ulice Krejčíková před porodem 20 kilo nahoře a odhalené břicho!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková pár dnů před porodem 20 kilo nahoře a odhalené břicho! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
59 fotografií