Už je to více jak pět let, co při tragické autonehodě zemřel oblíbený herec a hlavní hrdina filmů Rychle a zběsile Paul Walker. V srdcích rodiny, přátel, kolegů a fanoušků zůstává nadále. Důkazem je vznik dokumentárního filmu s názvem I am Paul Walker. Premiéra filmu se do kin přiřítí přesně za týden 11. srpna.

Dokument byl natočen pomocí starých rodinných snímků a vzpomínkových rozhovorů s každým, kdo měl pro Paula v srdci místo. Nemluvě o jeho rodině, která o něm muže prozradit nejvíce. V dokumentu promluvila Paulova matka o posledních chvilkách, které se svým synem strávila. „Povídali jsme si o plánech na Vánoce, když mu přišla zpráva a řekl, že zapomněl na akci, kde už měl dávno být. A rychle odešel,“ řekla Cheryl Walker pro magazín People.

Paul zemřel v roce 2013, když se se svým kamarádem vracel z charitativní akce v červeném Porsche Carrera GT jako spolujezdec. Od nehody jezdí Paulova rodina na Huntingtonskou pláž v Kaliformii, a to vždy na jeho narozeniny, aby uctili jeho památku. Hází do moře slunečnice na místě kde herec rád surfoval.

Video:Tryzna za hvězdu Rychle a zběsile. Tvrdí chlapi pláčou!

Video
Video se připravuje ...

Tryzna za hvězdu Rychle a zběsile. Tvrdí chlapi pláčou! David Vaníček, Reuters

Fotogalerie
10 fotografií