O nesnázích cestování by už Helena mohla napsat knihu. Zkušeností začíná mít už víc než dost, jelikož spolu s dětmi objevuje postupně celý svět. Když se teď z Austrálie vracela do Ameriky, čekalo ji ale nemilé překvapení.

„Když zjistíte, že Američané, tedy moje děti (mají dvojí občanství), můžou cestovat do Ameriky jenom na americký pas,“ podivovala se na Instagramu modelka, které se nelíbilo, že s českými pasy je do země nepustí. Navíc americké pasy neměla vůbec u sebe. „Ty jsou prošlé a zastrčené v šuplíku v Praze,“ posteskla si.

Jelikož se ale snaží brát všechno jako zásah osudu, nakonec jí tak nevadilo, že zůstala i s dětmi uvízlá v Kanadě. „Bingo, získáte krasný extra den ve Vancouveru, kde jste původně měli pouze přestupovat. Ale protože věříme, že vše se děje z nějakého důvodu, užili jsme si to naplno a viděli kousíček kanadské části světa,“ vyprávěla blondýnka, jejíž smýšlení už očividně převzaly i její ratolesti.

„Děti si zmanifestovaly dárky v podobě hraček z hotelu, ve kterém jsme strávili noc a teď tvrdí, že to byl ten důvod, proč jsme se zasekli v Kanadě,“ dodala Houdová, která jako by podobné zážitky přitahovala. V únoru se jí totiž na Novém Zélandu porouchalo půjčené auto a musel ji tak zachraňovat cizí pán, podle ní kouzelný dědeček.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

 

Fotogalerie
63 fotografií