Nahoře huj a dole fuj! Svým příznivcům na YouTube a Instagramu ukazuje svůj perfektní make-up a outfit a luxusní byt, ovšem opak je pravdou. Hvězdička sociálních sítí Kayla Jenkins je totiž pěkná špindíra! Mladá vloggerka, kterou na YouTube sleduje přes 600 tisíc lidí, zanechala svůj dům v Manchesteru v zoufalém stavu.

Majitelé bytu Paul a Paula Hopwoodovi v pořadu na Channel 5 (Kanálu 5) si na mladou hvězdičku pořádně postěžovali a ukázali špinavý domek, v němž Kayla žila se svou spolubydlící. Mladá bloggerka zanechala v bytě psí výkaly, které byly uschovány v krabičkách, pytle plné smradlavých odpadků byly ponechány na zahradě, závěsy byly nasáklé psí močí a stopy po šminkách byly na povlacích a nábytku.

Mluvčí čtyřiadvacetileté dívky však tvrzení majitelů naprosto odmítá a tvrdí, že to majitelé dělají jen proto, aby pošpinili její jméno. Kayla nejen, že zanechala byt v žalostném stavu, ale navíc dluží majitelům na nájmu. Dluh činí 5 000 liber (144 615 Kč)! „Bydlela tam, vydělávala peníze v našem bytě, pužívala ho jako místo pro točení videí a neplatila nájem a nemůžeme s tím nic dělat,“ postěžovala si Paula Mirroru.

VIDEO: Youtuberce našli nádor na mozku, celou operaci natočila a uveřejnila

Fotogalerie
9 fotografií