Kdo by neznal slavnou Cindy Crawford, která se objevila na několika prestižních molech, titulních stránkách. Modelingu se nevěnuje jenom ona, ale také její děti Kaia (16) a Presley (18), kteří se čím dál tím častěji objevují na akcích po celém světě, a vidět jste je mohli také v několika reklamních kampaní.

Svým potomkům tak zatím radí, na co si dávat pozor a čeho se vyvarovat. „Chci jim pomoci, aby si své kariéry zvládli řídit sami. Ale zatím na to nejsou připravení. Pořád je to ještě samé ‚Mami, poraď mi, co mám dělat‘,“ popsala Crawfordová pro nejnovější číslo časopisu Town and Country.

 VIDEO: Cindy Crawford ukazuje svůj šatník

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford předvádí svůj šatník. instagram.com/Cindy Crawford/BPŽ

Crawfordová se tak snaží společně s manželem a obchodníkem Rande Gerberem (55) jít dětem příkladem. „Děti samozřejmě ne vždycky poslouchají. Ale vždy se dívají, co děláte. Pokud jste zdvořilí k lidem, učí se být také zdvořilé. Pokud je pro vás prioritou čas s rodinou, budou to mít stejně a nebude jim to připadat divné,“ vysvětlila modelka.

S tím souvisí i její minulost. Jak sama říká, některých momentů lituje. „Akty jsem fotila mnohokrát. Ale některých lituji. Jsou to všechny ty, ke kterým jsem se nechala přemluvit. Nechci, aby se moje děti někdy ohlédly a řekly si: ‚Bože, kéž bych tohle nikdy neudělala.‘ Chci, aby byly natolik silné, aby uměly říct jasné ne,“ dodává modelka. Tak uvidíme, jestli půjdou děti v maminčiných šlépějích, nebo je svět modelingu omrzí.

 

Fotogalerie
26 fotografií